SUSPICIOUS : I-R-Niaga Car Rental dan HR City Travel & Tours Sdn Bhd

CG Sponsors




Mizz Adilla

Active+ Member
Joined
Aug 19, 2011
Messages
4,373
Reaction score
9
Points
25
Pernah dah msuk kisah dia ni dalam paper. Duk tayang kereta mewah. Tpi ada ex staff dia inform ni bkan kerana runner tp kerana diri dia sndri yg duk kejar kemewahan dn nak byr segala kereta2 mewah nya tu. Jd jv yg dapat bala. X tahu cmne nl viralkn psak company. Xnak rmai jdi mngsa
 
Sponsored Post

santalia

Freshie
Joined
May 23, 2008
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
sekarang da off balik fb dia. buat iklan vending mesin. 550 sebulan 5 tahun. bila da bayar bagi agreement 60/40, takdan nak sain bagi agremeen 3% sebulan, bila nak kansel patah balik agreemen lama macam iklan . dan bayar sekali..pastu senyap terus berbulan2..mesej tak reply langsung. last reply jugak bagitau dia tak keja situ dah. bisnes tak jalan. senang ja alasan dia pun rugi. dalam fb dok tujuk beli kereta baru ,beli rumah , p jalan sana sini.mintak ambik balik mesin yang kita bayar. mintak urus sendiri dengan partner dia nama irwan kasim. kontek partner dia tak respon pun. itu la rosma ali dan partner di irwan kasim.
 

MD79

Active Member
Joined
Jul 7, 2010
Messages
1,801
Reaction score
12
Points
25
Installment byr lagi x? awk report jer hilang kat depan rumah.. tp ambik masa lah sikit utk insurans byr balik...
 

mksapuan

Freshie
Joined
Apr 23, 2011
Messages
23
Reaction score
0
Points
3
up sikit tuk si lakhanat niee!!!!ingatkan dah mampos si rosmah and the geng niee..
 

untungsakan

Active Member
Joined
Jun 20, 2012
Messages
2,114
Reaction score
73
Points
30
Kak ros laha nat ni hutang aku rm160 balance.Takpe aku halal je yang penting ko jawab kat akhirat
 
Sponsored Post
Top
Log in Register