Shopee nak komen pun tak boleh

CG Sponsors




Sponsored Post

akukuli

Active Member
Joined
Oct 17, 2013
Messages
2,386
Reaction score
98
Points
35
Kalo brg sampai jgn lupa bg rating & komen
Dpt coin 50 sen diskaun
So far beli brg semua sampai
 

[email protected]

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,659
Reaction score
89
Points
125
Den paling bengang bilo dah bayar...
Tgu shipping berhari hari...
Last2 shopee refund duit.. Nsib baik refund duit...

Cilakak btul, at least seller bg la tau..
Stock ade ke.. Abis ke....
Tkde ruang komen kat seller, kalo tak.. Truk den komen kat situ....
Beria ria 12.12 konon... Lpas tu refund duit...
Ptuiihhh...
Aku biasa chat tanya dulu seller kalau order sekarang bila boleh hantar puas hati br bayar
 

kirana

Fun Poster
Joined
Mar 17, 2007
Messages
454
Reaction score
51
Points
20
Ada sesiapa tahu nak komen dekat shopee?
Tak faham soalan. Komen reply upon someone else review ke atau komen review?

Kalau kita sendiri nak komen review org lain memang lojiklah komen tak dibenarkan adalah utk elak abusive / slander / hatred comments yg boleh menjejaskan reputasi produk tu. Mungkin seller saja boleh reply komen tu itupun sekali sahaja...tak pasti shopee punya polisi mcm mana. Kalau tuan sendiri ada order brg tu sepatutnya boleh tinggalkan review.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register