BTC USD 22,872.8 Gold USD 1,867.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Shopee nak komen pun tak boleh

Sponsored Post

[email protected]

Legendary Member
gem
Messages
16,713
Paid Membership
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,713
Reaction score
102
Points
138
Den paling bengang bilo dah bayar...
Tgu shipping berhari hari...
Last2 shopee refund duit.. Nsib baik refund duit...

Cilakak btul, at least seller bg la tau..
Stock ade ke.. Abis ke....
Tkde ruang komen kat seller, kalo tak.. Truk den komen kat situ....
Beria ria 12.12 konon... Lpas tu refund duit...
Ptuiihhh...
Aku biasa chat tanya dulu seller kalau order sekarang bila boleh hantar puas hati br bayar
 

kirana

Fun Poster
Messages
517
Joined
Mar 17, 2007
Messages
517
Reaction score
64
Points
30
Ada sesiapa tahu nak komen dekat shopee?

Tak faham soalan. Komen reply upon someone else review ke atau komen review?

Kalau kita sendiri nak komen review org lain memang lojiklah komen tak dibenarkan adalah utk elak abusive / slander / hatred comments yg boleh menjejaskan reputasi produk tu. Mungkin seller saja boleh reply komen tu itupun sekali sahaja...tak pasti shopee punya polisi mcm mana. Kalau tuan sendiri ada order brg tu sepatutnya boleh tinggalkan review.
 

amkgsubang1

Junior Member
Messages
87
Joined
Apr 3, 2019
Messages
87
Reaction score
2
Points
11
Aku beli barang Lazada dapat barang rosak nak refund tak boleh. Penjual pulak suruh pulangkan balik barang tu. Macam mana nak buat?
 

Attachments

  • 213.8 KB Views: 6
  • 122.6 KB Views: 6
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register