BTC USD 68,099.4 Gold USD 2,353.39
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Servis TM unifi menjijikkan

sume duk puji TNB. complain itu ini pasal unifi. hehe.

macam mula2 ada unifi, complain astro sana sini.

last2 unifi pun 2x5 punah.

ni pun macam skrip sama je.

jgn TNB ni pun jenis pung pang sudah.

sudahnya steady je kene kencing.

tnb=unifi=astro

sekarang ni orang tengah hangin dengan TNBD.:))
 
Sponsored Post

Dah terminate unifi lite 125 tak silap...pakai telco lain sehari rm1 sebulan rm30....unlimited hotspot tp capped @ 3 / 4 mbps. Bolehlah buat layan androidbox n kerja2 surfing....kalau layan pubg mmg x sesuai...


Jimat banyak oiiii sebulan bill unifi boleh cover 4 bulan bill broadband kah kah kah
 
Den pnya cerita pn sadis..

dekat puluh tahun langgan streamyx 1mbps rm69. bln 12 tahun lepas baru bg free upgrade 4mbps = rm69.

huhuhu. org lain semua atas 100mbps. streamyx harga mahal. area den tkda unifi lg.. hampeh tol. :(scam:(scam

Ni ok lg harga ni..tempat den lg sial unifi ni..konon2 bg nama unifi lite padahal streamyx je.pastu speed 4mbps harge rm129..baru2 ni acah2 turun harge promosi rm119..suke tol mkn duit haram
 
Ni ok lg harga ni..tempat den lg sial unifi ni..konon2 bg nama unifi lite padahal streamyx je.pastu speed 4mbps harge rm129..baru2 ni acah2 turun harge promosi rm119..suke tol mkn duit haram

streamyx mmg mahal gila. download speed 4mbps. upload speed? haram kbps berapa je. hahaha.. den pnya pekej student dlu2. dapat netbook free tu. (student ipt pekej)
 
Dah terminate unifi lite 125 tak silap...pakai telco lain sehari rm1 sebulan rm30....unlimited hotspot tp capped @ 3 / 4 mbps. Bolehlah buat layan androidbox n kerja2 surfing....kalau layan pubg mmg x sesuai...


Jimat banyak oiiii sebulan bill unifi boleh cover 4 bulan bill broadband kah kah kah

telco mana bro rm 1 sehari tu ?
 
Aku pakai Celcom Basic, RM 1/sehari, jimat, nak pakai internet topup, x nak, biar grace period.

Setakat ni ok, dah download 80 lebih game PC n surfing.

Modal dia, simkad Celcom, pc, n modem broadband je :D

Kalau nak laju, pakai Celcom High-Speed Broadband pakej, dial *188# kat situ ade, tapi kene RM 60 sebulan, pakej ni memang boleh main game online.

Pakej Celcom Basic tu download game PC je.

Zaman gawat ni, elok berjimat :p
 
kontrak unifi aku dah abis, aku call nak terminate terus dia offer 30mb rm89, amik je la haha..

jgn amik bro..pergi tukar maxis..

maxis ada package maxis one prime..

https://cw.maxis.com.my/en/consumer/maxisoneprime.html


pakai home fiber rm 89 = 30 mbps..then ada extra broadband maxis untuk pastikan internet xdown..

pastu pakai plan untuk phone rm 99 unlimited segalanya termasuk hotspot..
then + subline 1 rm 49. unlimited segalanya juga..

puas hati..:))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register