tokputih
Reaction score
761

Profile posts Latest activity Postings Blog entries About

  • Salam, harga borong Sampul Kad ATM (Block RFID) minima 50 pieces harga RM150+RM6 shipping. harga borong minima 100 pieces RM300+free shipping. Terima kasih.
    We are from ****** Forum , We are currently worked with many others brokers.

    If you join us you will get:

    - Rebate from our broker with every trade
    - No Deposit Bonus
    - 100% Deposit Bonus with AnBerFX and TeleTrade

    Interested please Contact us -
    Facebook :****** Forum
    Wechat :******
    Line :******
    Skype :******

    Join us: http://en.******.com/forum.php/?af_id=1020
    Salam ceria,

    Nak tahu rahsia baju rider Ducati yang hensem ?

    ✔ Brand Ducati yang eksklusif !
    ✔ Semakin hebat di jalan raya !
    ✔ Hadiah misteri untuk 3 orang terawal

    Nak tahu lagi ?

    Segera reply " SAYA NAK " di bawah
    untuk kami berikan info percuma.
    haha.. ok tok.. akhirnye terurai jelas bena yg misteri tok tu yer, alhamdulillah..
    thanks yer.. mula dari bawah yer.. hehe
    Pandangan ketiga :

    - koperasi yg tok ckp tu xtaw la perbenda kan.. tp aq ase la kan
    die wat pajak gadai so dr situ die leh jana income balik and
    stable die nye bisnes la mcm tu kot..

    Pandangan keempat :

    - nie pandangan aq la kan.. apa kata duit korg tu kan melabur
    pegi beli emas 999 ke or ape2 jenis emas la.. dari sibuk pegi
    beli gadjet, upgrade kereta or bagai.. atleast ade gak hasil
    and nilai pun bkn makin lama makin turun tp naik..

    tpkan tok ayt tok yg ckp tok xperlukan duit ape semua tuk turun ilmu tu wat saya terharu bace... hehe.. tok2, kalo tok ade berlapang dada blh la share2 info sal gold ni dgn saya yer.. sudi nak taw..
    thanks tok sal thread tu..

    pucuk pakal nye, adakah kita ade duit tuk beli brg itu??? kalo ade pergila beli yer..
    assalamualaikum tok,

    saya dah habis bace (Percaya atau tidak emas yang anda ada boleh untung 3 kali dari harga asal? ) dari page satu hingga page terakhir.kagum dgn tok ttp bertahan dgn cemuhan orang.. thumb up tok, saya wat akaun ni semata2 nk ckp benda nie terima kasih bg ilmu yer..

    actually apa yg saya bace disana la kan yang saya dapat tak taw la betul or tak kan or sama dgn apa yang ilmu tok dapat.

    actually kalo modal sikit kita blh beli sikit2 dulu mcm beli goldbar 999 1gram lu.kumpul2 lama2 jd bukit.btl x??

    Pandangan pertama:

    - act mesti ada emas 1kg (jenis 999 or pure gold)
    - than leburkan jadi 916 or less utk dijual balik kepada
    customer.
    - duit tunai 30k adalah tuk kos pembuatan perleburan and etc..
    - kena cari tukang pembuat emas yg dipercayai agar tidak ditipu

    Pandangan kedua :

    - tak perlu pajak2 gadai nie.. gune duit sendiri kumpul.. beli
    emas yang dah gune.. emas second hand la kira. or beli emas
    lelong kalo ade...

    bersambung yer
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register