ResellerMaxis
Reaction score
346

Profile posts Latest activity Postings About

  • Happy Birthday :)

    vimax sinrex vakoou originalextendersensaoilronado men gel wild-x pacak langitpheromaxpherolinspl supergelstud 100
    [img]
    ALL SEO SERVICE (LINK BUILDING,LINK WHEEL,SEO TRAFFIC,ETC)
    I will create a 3,500 powerful 2 tier high PR linkwheel for ANY website and keywords u want for $12

    The first tier will be 500 High PR Links pointing to the site of your choice
    and then I will create 3,000 Regular Links pointing to each of the 500 High PR Links.
    Every link will be a published forum post(these will not be forum profile or signature links).
    Order now to get started.
    FULL REPORT OF THE PROJECT WILL DELIVERED WHEN COMPLETE.

    http://www.cari.gold/seoservice
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau :x :D

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/274703279292916/detail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya.. :D

    Terima kasih byk2 :)cgrock

    Kalau nak brforum, guna otak, jgn guna lutut.
    Elok ko settlekan post ko yang banggang tu sblm melarat.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register