RizMa Super Scalping Technique

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.09369
USD / JPY
107.263
GBP / USD
1.24481
USD / CHF
0.96664
USD / CAD
1.41164
EUR / JPY
117.313
AUD / USD
0.61040

CG Sponsors




Alka

Freshie
Joined
Aug 21, 2007
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
Hi, RizMa,
Any new development?
Experience at higher TF to get more safe trades!
Thanks
 
Sponsored Post

teleinfo2020

Junior Member
Joined
Jul 27, 2008
Messages
62
Reaction score
0
Points
6
boss..apa kata kalau kita tengok indi RSI 85% n 15%...rasanya lagi cantik....mmg susah nak dapat tapi kalau dah dapat signal bukan account beso sikit..ok jugak..pada i
 

onetarmizi

Elite Member
Platinum Member
Joined
May 30, 2006
Messages
4,154
Reaction score
678
Points
76
boss..apa kata kalau kita tengok indi RSI 85% n 15%...rasanya lagi cantik....mmg susah nak dapat tapi kalau dah dapat signal bukan account beso sikit..ok jugak..pada i
85% dan 15% adalah merujuk pada level. Sekiranya level tersebut bro rasakan terbaik untuk menentukan overbought n oversold condition tetapi dari segi periodnya rsi berapa yg bro cadangkan. Adakah standard rsi 14 atau setting period yg lain.
 

kodek

Active Member
Joined
Jan 3, 2008
Messages
1,646
Reaction score
4
Points
25
bro rizma apekah perkembangan terbaru technique ni? dah try test .. ok la klo nk dpt 7-10 pips tu .. timas
 

onetarmizi

Elite Member
Platinum Member
Joined
May 30, 2006
Messages
4,154
Reaction score
678
Points
76
bro rizma apekah perkembangan terbaru technique ni? dah try test .. ok la klo nk dpt 7-10 pips tu .. timas
Cuba try TEMPLATE NI pada pair GJ maybe dpt lebih dari 10pips. Tapi make sure follow the big trend utk elak false entry.
 

RizMa

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
Thank a lot bro onetarmizi kerana meluangkan masa utk improvekan teknik ni
ramai yg dh dpat manfaat

buat pengtahuan semua, skarang saya sedang baiki kaedah scalping ni kepada yg lebih mudah di fahami

saya akan perkenalkan versi kedua kaedah scalping saya kepada semua
so, bolehlah kite guna kedua2nnya berselang seli bila sesuai

hrap bersabar
masih peringkat ujian
 

fxgator

Active Member
Joined
Nov 2, 2008
Messages
1,026
Reaction score
15
Points
25
Very nice technique.

Now i can be a super scalper...







 

bujut_EF

Fun Poster
Joined
Jul 22, 2008
Messages
506
Reaction score
4
Points
15
tq otai2 sekalian..saya pun masih lagi mencuba dapatakan entry terbaik.... tq again bro..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register