super scalping

  1. RizMa

    RizMa Super Scalping Technique

    Salam semua geng Aku ade satu cadangan sistem yg boleh dibuat EA kalau sesiapa yg mampu leh bangunkan EA utk sistem ni lah cth teknik ni mcm gambo di bawah maklumat lanjut teknik ni, kat sini Super Simple Scalping So sesaper lah yg leh bangunkan EA utk sistem ni mmg di ucapkan terima kasih la:D
  2. RizMa

    Super Simple Scalping - SUper Caripips

    Salam semua Ni aku bukak thread utk kite sama2 bincang teknik super scalping kite korang mesti dh lihat thread sebelum ni yg aku bukak tapi agak berat nk belajar sbb perlukan perhatian lebih Semenjak bermain forex ni, aku terperasan satu teknik simple bila dok attach mcm2 indi Aku gelarkan ia...
Top
Log in Register