rizma

  1. RizMa

    Easy Scalping 5 min - 10pips confirm - Try lerr

    Salam semua Berdasarkan janji saya utk menambah koleksi scalping kepada penggemar scalping ini saya tunjukkan sedikit hasil pemerhatian saya dan telah saya uji Hasil nya amat menabjubkan jugak lah ok let go mulakan -------------------------- Lihat cth gambar dibawah ini Syarat2 nya...
  2. RizMa

    RizMa Super Scalping Technique

    Salam semua geng Aku ade satu cadangan sistem yg boleh dibuat EA kalau sesiapa yg mampu leh bangunkan EA utk sistem ni lah cth teknik ni mcm gambo di bawah maklumat lanjut teknik ni, kat sini Super Simple Scalping So sesaper lah yg leh bangunkan EA utk sistem ni mmg di ucapkan terima kasih la:D
  3. RizMa

    Teknik Kenal Trend - By Harmonic Zigzag Pattern (ZUP-version)

    Salam semua, Sesaper yg expert tentang teknik pattern zup ni boleh la share sini. saya masih mengkaji teknik ni.. sini apa yg boleh di berikan (saya updatekan semua gambo yg ade dlm thread ni utk memudahkan members yg lain sama2 blajo) Pattern di bawah adalah hasil indi zup ver 73...
Top
Log in Register