Tukar post scalping kepada long term trading (best for scalper)

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.08458
USD / JPY
108.043
GBP / USD
1.23749
USD / CHF
0.97462
USD / CAD
1.41685
EUR / JPY
117.181
AUD / USD
0.6054

CG Sponsors




zulqarnain

Active+ Member
Joined
Jul 8, 2010
Messages
3,677
Reaction score
290
Points
41
Selamat pagi semua. Cara-cara korang nak convert dari scalping ke long term. Cara ni korang boleh guna kalau betul2 yakin trend akan habis.
Aku copy and paste dari laman web aku http://www.britainspeculator.co.cc


GBPUSD : Scalping to Long Term Conversion

Now, we can see our post floating.



Uploaded with ImageShack.us

There are several method or strategy to counter this.

* You just cut loss

* You hold the position

* You convert it into long term trading


I prefer to choose convert into long term trading. Remember, to do this you should have a very good money management. So, what to do next?
1. You recognize whether the current trend is end or not
2. Make a upward triangle of projection based on the previous price data. (this technique will be not revealed, but I will continuously tell here)
(Korang boleh guna apa sahaja teknik untuk tengok trend ending. x semestinya dengan triangle of projection. cthnya: RSI, Bollinger Band, Moving Average, Alligator, Trendline)



Uploaded with ImageShack.us

3. Now we can see the trend is probably end.
4. At this point, we'll add one more sell at 1.6183.
5. Take Profit at previous post, 1.6089.

So, just hold the position. Once again, you can use this technique only if your capital really large to support your lot size. (e.g. your capital is USD3000 and lot size USD1.00)


:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

zulqarnain

Active+ Member
Joined
Jul 8, 2010
Messages
3,677
Reaction score
290
Points
41
baik xyah citer....

hehe. boleh guna apa sahaja teknik bro untuk tgk trend ending. pakai rsi ke, moving average ke. as long as tahu mane trend akan ending.
Nanti aku try tanya kebenaran team trader aku kat Rusia untuk reveal teknik triangle of projection kt CG. insyAllah. :)cgrock

Gud Luck bro.
:)cgrock
 

manok

Active Member
Joined
Jun 14, 2010
Messages
1,659
Reaction score
31
Points
35
adakah yg tt maksudkan ni sama dgn price compression @ lebih dikenali sbg wedge pattern?? :">
ak salu pakai triangle2 nih..tp kena tau snr dulu r :p syok wooo
 

zulqarnain

Active+ Member
Joined
Jul 8, 2010
Messages
3,677
Reaction score
290
Points
41
adakah yg tt maksudkan ni sama dgn price compression @ lebih dikenali sbg wedge pattern?? :">
ak salu pakai triangle2 nih..tp kena tau snr dulu r :p syok wooo

bukan sama sekali. Triangle of projection tu utk kita tahu kt mana ending trend. Aku tengah bincang dengan team trader dari Russia ni utk reveal kt cni. Kalau diorg ok, beruntunglah sekalian warga CG.


:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

zulqarnain

Active+ Member
Joined
Jul 8, 2010
Messages
3,677
Reaction score
290
Points
41
kedua-dua post dah TP. nanti aku try bagitau winning strategi yang lain pulak lepas ni.

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

albagold99

Active Member
Joined
Aug 9, 2008
Messages
2,460
Reaction score
17
Points
25
hrp bgitula bro, sbb msih kabur lgi ler...topic dh cun dah tu....arap ade lg cntoh2 utk lbih pmahaman..
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,324
Reaction score
826
Points
566
Selamat pagi semua. Cara-cara korang nak convert dari scalping ke long term. Cara ni korang boleh guna kalau betul2 yakin trend akan habis.
Aku copy and paste dari laman web aku http://www.britainspeculator.co.cc


GBPUSD : Scalping to Long Term Conversion

Now, we can see our post floating.



Uploaded with ImageShack.us

There are several method or strategy to counter this.

* You just cut loss

* You hold the position

* You convert it into long term trading


I prefer to choose convert into long term trading. Remember, to do this you should have a very good money management. So, what to do next?
1. You recognize whether the current trend is end or not
2. Make a upward triangle of projection based on the previous price data. (this technique will be not revealed, but I will continuously tell here)
(Korang boleh guna apa sahaja teknik untuk tengok trend ending. x semestinya dengan triangle of projection. cthnya: RSI, Bollinger Band, Moving Average, Alligator, Trendline)



Uploaded with ImageShack.us

3. Now we can see the trend is probably end.
4. At this point, we'll add one more sell at 1.6183.
5. Take Profit at previous post, 1.6089.

So, just hold the position. Once again, you can use this technique only if your capital really large to support your lot size. (e.g. your capital is USD3000 and lot size USD1.00)


:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
fuh ... mmg mantap teknik nie ....

mmg pernah guna .... cuma perlukan indi yang bleh bgtau trend dah nak abis :D ...

Thanks for sharing

Kalau sharing teknik triangle of projection .. lagi best :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register