BTC USD 75,937.3 Gold USD 4,264.21
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Rakan Kongsi Perikanan Laut Dalam dari RM50k seorang

Assalamualaikum,

Askum warga CG, Ambang Tahun 2012 kian menjelang;

PERIKANAN LAUT DALAM

Satu tajuk yang mungkin agak asing bagi semua warga CG tetapi rahsia lubuk ikan pemberian Allah subhanahuwataala sangatlah banyak tertera didalam al-Quran tetapi apa yang menyedihkan 98.8% telah dipelopori oleh orang bukan Melayu.

Berbekalkan pengalaman selama 11 tahun dilaut dan sedang mengemudi Kapal Laut dalam min 50 tan (kepunyaan tauke) dan team untuk mengemudi Kapal Laut dalam yang menjana pulangan yang sangat lumayan.

So dengan rendah diri saya buka topik ini setelah cubaan untuk memohon pinjaman dan funder gagal sejak setahun lalu. Saya buka untuk sesiapa yang berminat dengan minima pelaburan RM50k atau Maksima RM3 juta. Maknanya jika anda beri RM3juta bukan pelabur lagi tetapi anda adalah pemilik dan boleh dirundingkan bagaimana pembahagian keuntungan.

Yang berminat dan jujur ingin kepastian , just beri email anda dan saya akan emailkan proposal lengkap.

Bagaimana...dan cara saya akan komen nanti...

Yang penting pendapatan sebulan keseluruhan minima RM100k ke Rm300k dan akan dibahagi mengikut cara yang dipersetujui bersama.

Sistem pemantauan akan dibuat kepada semua rakan kongsi untuk mengetahui hasil tangkapan...

Nak tahu rahsianya....saya mualakan tread ni..harap dpt sambutan positif dari semua warga CG.

Salam hormat.
Salam
Sy berminat dan sila beri lebih penjelasan....Email saya
[email protected]
Sila berikan biodata projek dan nombor untuk dihubungi
dengan kadar segera.

Terima kasih
 
Salam
Sy berminat dan sila beri lebih penjelasan....Email saya
[email protected]
Sila berikan biodata projek dan nombor untuk dihubungi
dengan kadar segera.

Terima kasih

alahai bos..berminat nk join ker?..duk dlm thread scammer alert pn da jgk nk join:D:D..bahaya tul
 
Back
Top
Log in Register