Awas kpd sapa yang beli unlimited google drive dari shopee

CG Sponsors




AbdulFakar

Fun Poster
Joined
Jun 16, 2019
Messages
214
Reaction score
30
Points
20
perhatian kepada siapa2 yg pernah beli unlimited google drive dari shopee korang punya account tiba2 boleh lesap dan data semua hilang

ni akaun yg lesap seller cabut lari

***@mydr.me

ada yg terkena nasib yang sama ke ?

harap dapat beri pengajaran kepada semua
 
Sponsored Post

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,709
Reaction score
603
Points
126
kalo dah lesap mgkn dah tukar id lain plak ...
 

cryptodoge

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2017
Messages
653
Reaction score
80
Points
20
aku punya kes bukan cloud drive tapi beli paypal topup kt shopee. lepas lima bulan seller tu report kat paypal kata duit yg dia send kt aku tu sebernarnya aku hack padahal aku beli kt dia melalui duit shopee. memang aku tak halal la orang makan duit haram ni. paypal pulak sebelahkan dia walaupun aku bg semua bukti pembelian melalui shopee dengan reason takda shipment tracking. Hati2 beli barang virtual ni guys.
 

AbdulFakar

Fun Poster
Joined
Jun 16, 2019
Messages
214
Reaction score
30
Points
20
aku punya kes bukan cloud drive tapi beli paypal topup kt shopee. lepas lima bulan seller tu report kat paypal kata duit yg dia send kt aku tu sebernarnya aku hack padahal aku beli kt dia melalui duit shopee. memang aku tak halal la orang makan duit haram ni. paypal pulak sebelahkan dia walaupun aku bg semua bukti pembelian melalui shopee dengan reason takda shipment tracking. Hati2 beli barang virtual ni guys.
apa id seller tu ?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register