Begini caranya handle panggilan dari telemarketer 03-23800888

Recommended Brokers


Sponsored Post

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,080
Reaction score
290
Points
131
saya pernah kena call dari TM....
diorg bg promosi saya ingat scam...
last2 selidik punye selidik betul.... jenuh carik balik no bahagian promosi nak dptkan diskaun utk stimik...
kita pun dah payah nk beza betul ke penipu
 

NazdGT

Fun Poster
ForexMart Fans
Joined
Jul 27, 2010
Messages
476
Reaction score
1
Points
15
Sllu kalau dpt call no mcm ni mmg aku x angkat terus... Dah tau dah kebanyakkan promote promote promote... Dah letih nk mnjawap
 

naning

Active+ Member
Joined
Mar 3, 2013
Messages
4,149
Reaction score
433
Points
41
Aku kalau bz aku letak terus. kalau aku tengah free dan yg cakap tu awek suara manja aku layan la. Pernah aku layan sampai nak dekat 30 minit last2 aku cakp tak nak marah betul awek tu kah kah kah
 

Kronologi015

Active Member
Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,602
Reaction score
17
Points
25
aku kalo awek tepon, suara sedap, aku layan... tapi kalo mintak info aku, aku bagi semua benda salah..
 

kundur75

Active Member
Joined
Sep 12, 2011
Messages
1,193
Reaction score
66
Points
30
install jer whoscall apps....hampir 90% tepat nombor yang keluar..
 

RekaSeni

Active Member
Joined
Jan 11, 2014
Messages
1,600
Reaction score
31
Points
30
Menyakitkan hati je diorang semua ni. Penuh tipu muslihat.

Telemarketer
"helo saya wakil dari maxis, simkad no anda terpilih bla bla bla bla utk plan insurang perlindungan bernilai RM1juta bla bla bla"

Aku
"sejak bila maxis jual insuran?"

Telemarketer
Terus dgn segala temberang nya walaupun tau dia dah kantoi

Mmg haram jadah btol sape jual info aku kt telemarketer nih. Ganggu privacy.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register