Begini caranya handle panggilan dari telemarketer 03-23800888

Recommended Brokers


otaida00taj

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2007
Messages
10,443
Reaction score
53
Points
120
saya sebagai pemilik nombor telefon, "end call" sahaja bagi mana³ call yang bermasalah...
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Gold Member
Joined
Jan 13, 2009
Messages
149,683
Reaction score
20,706
Points
1,661
03-20366500 bsn. dh pandai call org tua ak skang. asal bole je klo nk jual insurans pun. org tua mana tau apa. bole bole ok ok je. adeh
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,084
Reaction score
291
Points
131
saya pernah kena call dari TM....
diorg bg promosi saya ingat scam...
last2 selidik punye selidik betul.... jenuh carik balik no bahagian promosi nak dptkan diskaun utk stimik...
kita pun dah payah nk beza betul ke penipu
 

NazdGT

Fun Poster
ForexMart Fans
Joined
Jul 27, 2010
Messages
476
Reaction score
1
Points
15
Sllu kalau dpt call no mcm ni mmg aku x angkat terus... Dah tau dah kebanyakkan promote promote promote... Dah letih nk mnjawap
 

naning

Active+ Member
Joined
Mar 3, 2013
Messages
4,149
Reaction score
433
Points
41
Aku kalau bz aku letak terus. kalau aku tengah free dan yg cakap tu awek suara manja aku layan la. Pernah aku layan sampai nak dekat 30 minit last2 aku cakp tak nak marah betul awek tu kah kah kah
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,045
Reaction score
1,512
Points
596
mcm2 cara aku sng je ckp x minat byk soal lg aku maki je..
baik belajar iklan promosi cara sebenar customer akan cari kita

itu lebih baik:eek::eek::eek:
 

Kronologi015

Active Member
Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,602
Reaction score
17
Points
25
aku kalo awek tepon, suara sedap, aku layan... tapi kalo mintak info aku, aku bagi semua benda salah..
 

kundur75

Active Member
Joined
Sep 12, 2011
Messages
1,197
Reaction score
76
Points
30
install jer whoscall apps....hampir 90% tepat nombor yang keluar..
 

RekaSeni

Active Member
Joined
Jan 11, 2014
Messages
1,600
Reaction score
31
Points
30
Menyakitkan hati je diorang semua ni. Penuh tipu muslihat.

Telemarketer
"helo saya wakil dari maxis, simkad no anda terpilih bla bla bla bla utk plan insurang perlindungan bernilai RM1juta bla bla bla"

Aku
"sejak bila maxis jual insuran?"

Telemarketer
Terus dgn segala temberang nya walaupun tau dia dah kantoi

Mmg haram jadah btol sape jual info aku kt telemarketer nih. Ganggu privacy.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register