BTC USD 76,323.1 Gold USD 4,277.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Rakan Kongsi Perikanan Laut Dalam dari RM50k seorang

ekioskprepaid

Fun Poster
Messages
155
Joined
Jun 13, 2008
Messages
155
Reaction score
0
Points
10
Assalamualaikum,

Askum warga CG, Ambang Tahun 2012 kian menjelang;

PERIKANAN LAUT DALAM

Satu tajuk yang mungkin agak asing bagi semua warga CG tetapi rahsia lubuk ikan pemberian Allah subhanahuwataala sangatlah banyak tertera didalam al-Quran tetapi apa yang menyedihkan 98.8% telah dipelopori oleh orang bukan Melayu.

Berbekalkan pengalaman selama 11 tahun dilaut dan sedang mengemudi Kapal Laut dalam min 50 tan (kepunyaan tauke) dan team untuk mengemudi Kapal Laut dalam yang menjana pulangan yang sangat lumayan.

So dengan rendah diri saya buka topik ini setelah cubaan untuk memohon pinjaman dan funder gagal sejak setahun lalu. Saya buka untuk sesiapa yang berminat dengan minima pelaburan RM50k atau Maksima RM3 juta. Maknanya jika anda beri RM3juta bukan pelabur lagi tetapi anda adalah pemilik dan boleh dirundingkan bagaimana pembahagian keuntungan.

Yang berminat dan jujur ingin kepastian , just beri email anda dan saya akan emailkan proposal lengkap.

Bagaimana...dan cara saya akan komen nanti...

Yang penting pendapatan sebulan keseluruhan minima RM100k ke Rm300k dan akan dibahagi mengikut cara yang dipersetujui bersama.

Sistem pemantauan akan dibuat kepada semua rakan kongsi untuk mengetahui hasil tangkapan...

Nak tahu rahsianya....saya mualakan tread ni..harap dpt sambutan positif dari semua warga CG.

Salam hormat.
 
wah...thread dalam suspicious...camne nk komen ni...heheheh
 
pakat tong 1k sorang amacam? kasik cukup 50k...


1. highway
2. .....
3. ....
 
huhu silap section ni bro, huhu
 
ni lesen bot ada tak ni?lesen jenis apa nak gi tangkap ikan ini?
 
Back
Top
Log in Register