Program penipu Dr. Azizan utk tahun 2011!!

CG Sponsors




copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,287
Reaction score
367
Points
131
Nak pesan kat smua kat Dr (uweekk!!) Azizan & penyokong2 yg tolol...korang boleh kaya...korang boleh jd millionaire bahkan billionaire dgn bisnes..aku takleh nafikan Azizan suntik semangat korang lain mcm sbb basically korang taktau apa2 pun dlm bisnes...korang hanya tau jadikan org mentor je..

Tapi ingat satu benda korang diajar utk berjaya...dpt duit byk..dpt profit byk..tapi sayang korang tak diajar ETIKA dlm bisnes...korang tau buat profit je tp kebanyakan bisnes yg maju ni lah meranapkan org lain..produk takde kualiti...produk memudaratkan kesihatan org..takde research..main sumbat order dr kilang china pastu rebrand...

Sbb tu aku tak heran ramai tokey2 melayu berjaya dgn produk2 kesihatan..yg meniaga apparels pun skrg byk copycat antara sesama
diorang je..takde idea lain keja asyik nak meniru je...tak hebat mana pun....

Tau tak pasal apa zaman skrg ramai yg org2 sangap duit mcm korang berjaya? Pasal skrg dah ada social media..skrg dah ada youtube..

10 tahun lps tak ramai tau guna google adword utk beli iklan..phone app pun takde lagi..socmed pun baru mula..aku berani jamin korang takkan boleh berjaya dgn produk2 sangap ni 10 thn lps...skrg byk cara utk manipulate

so aku nak ucapkan selamat berjaya menghancurkan org lain dgn kekayaan korang...
betul tu, kalau tau buat profit je x guna jgk,kaya tp meranapkan org lain...
pada aku erti bisniess atau perniagaan tu adalah pertukaran yg berbaloi...
kita bg khidmat kita dan kita terima upahnya...
sbb tu nak berniaga perlukan ilmu,apa ilmu kita ada utk beri khidmat pada masyarakat tu terpulang yg penting apa yg kita bg tu berbaloi dengan bayaran yg dibuat...
 
Sponsored Post

Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
19,230
Reaction score
1,464
Points
201
Tapi ingat satu benda korang diajar utk berjaya...dpt duit byk..dpt profit byk..tapi sayang korang tak diajar ETIKA dlm bisnes...korang tau buat profit je tp kebanyakan bisnes yg maju ni lah meranapkan org lain..produk takde kualiti...produk memudaratkan kesihatan org..takde research..main sumbat order dr kilang china pastu rebrand...

yg ni aku setuju....
 

satsepit

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
3,725
Reaction score
204
Points
43
Die pernah langgar kambing kau ke?
Yg marah2 nape...
 

shafiq_

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2013
Messages
822
Reaction score
53
Points
30
Sangka baik je lah.. asal dia bagi ilmu yg bermanafaat kira ok lah tu. Kalau tak nak ikut apa ilmu yg dia bagi diam2 sudah.

Apa pun.. dia semakin kaya raya
 

satsepit

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
3,725
Reaction score
204
Points
43
Sangka baik je lah.. asal dia bagi ilmu yg bermanafaat kira ok lah tu. Kalau tak nak ikut apa ilmu yg dia bagi diam2 sudah.

Apa pun.. dia semakin kaya raya
Tah la...
Die steady je, makin kaya.
Kelas & folower berbayar semakin ramai.
13ribu orang penuh n sampai tak cukup tiket utntuk masuk. Dah macam berebut tiket final bola pulak.

Sekarang ni die yg bermasalah @ kita yg tak pernah join ni yg bermasalah?
 

SKK

Fun Poster
Joined
Oct 6, 2013
Messages
645
Reaction score
211
Points
23
Tah la korang ni. Memang cikgu ajar apa yang dia copy dari cikgu dia jugak semuanya. Kenapa la marah sangat dekat dia ni. Kalau rasa dia penipu tak payah join la kelas dia tu.
 

satsepit

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
3,725
Reaction score
204
Points
43
Millonare tapi...

Sila sambung sendiri
aku sambbung...
die millonare tapi aku & kau tak.
(kot ko millonare aku mitak maap)

aku yakin yg kecam & yg sakit hati dgn mamat azizan ni takde sebab lain.
sebabnya-
jeles dengan studen die yg dah berjaya
teringin nak join, tapi tak sanggup bayar ribu2..
 

pemain

Active Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
2,207
Reaction score
310
Points
41
aku sambbung...
die millonare tapi aku & kau tak.
(kot ko millonare aku mitak maap)

aku yakin yg kecam & yg sakit hati dgn mamat azizan ni takde sebab lain.
sebabnya-
jeles dengan studen die yg dah berjaya
teringin nak join, tapi tak sanggup bayar ribu2..
ha ha sakit nya hati ku ini dgn zizan haha

ikut lah nak sambung apa bro.

kalo ko kata berlian, berlian lah dia. kalo kaca, kaca lah dia. sendiri yang tanggung.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register