Program penipu Dr. Azizan utk tahun 2011!!

CG Sponsors




asdf

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2019
Messages
255
Reaction score
31
Points
30
aku pernah tgh ceramah dia kat utube.
mmg bagus dia.
dari kita kutuk2 dia, lebih baik kita belajar sesuatu dari dia. tgk yg free kat utube sudah. macam aku.

kecuali dia ada langgar kucing kita, barulah kita marah2. itu pon leh bincang lg elok2
 
Sponsored Post

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,776
Reaction score
160
Points
73
PhD pun palsu..

Jual air liur sape2 yg pandai cakap pun boleh..

Kalau sukarno hidup lagi pun die boleh suntik semangat...



P/s: peminat jajan jijan sila komen dan tembak aku di bawh👇
 

asdf

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2019
Messages
255
Reaction score
31
Points
30
PhD pun palsu..

Jual air liur sape2 yg pandai cakap pun boleh..

Kalau sukarno hidup lagi pun die boleh suntik semangat...



P/s: peminat jajan jijan sila komen dan tembak aku di bawh👇
Kita kena pandai amik peluang utk untung.

Tgk dia kat utube, free je pon, belajar sesuatu dari dia, untung kat kita. Free je pon tgk kat utube. Ceramah dia pon lebih kurang je.
 

jom

Active+ Member
Joined
Jun 18, 2012
Messages
2,608
Reaction score
86
Points
30
Perkara nie kita kene teliti 2 sudut. Ilmu yg dia sampaikan dan juga latar belakang pendidikan dia. 2 perkara yg berbeza. Ilmu yg diajar tue betul atau tidak ?
 

satsepit

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
3,876
Reaction score
261
Points
51
PhD pun palsu..

Jual air liur sape2 yg pandai cakap pun boleh..

Kalau sukarno hidup lagi pun die boleh suntik semangat...



P/s: peminat jajan jijan sila komen dan tembak aku di bawh👇
Budak2 cg lebih PHD dari Azizan...

Bertabah lah tuan, zaman sukar ni semua orang nk duit, nk kaya...
Aku gerenti hampir semua yg kutuk2 Azizan nak sangat2 join kelas dia & nak jd spt seperti sebahagian ank murid dia yg berjaya.
Tapi apakan daya yuran terlalu mahal & tak sangup bayar .
Termasuklah aku, teringin kalau dapati tiket free jd anak murid dia
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
11,406
Reaction score
2,215
Points
191
Aku cari komen sendiri ttg dr azizan xde dalam cg..
Kecewa.. Xde rupanya..
Punya lama dr azizan hit..
Tapi aku x komen langsung pasal dia..

So aku tulis sikit.. :sneaky:
Sbgi rujukkan aku pada masa akan dtng..

Pendapat aku ttg dr azizan..

Konsep dia menarik perhatian orang ramai agak bagus..
Konsep dia motivate pun bagus..

Tapi kita kena faham apa yang dia nak target..
Dia nak tangkap jerung2 dalam bisness..
Supaya dia boleh motivate jerung ni bantu orang sekeliling mereka..

So kalau korang level ikan bilis.. Korang bukan targeted yg dia cari..

Korang Boleh bkk youtube layan je lah kuliah agama + talkshow ttg motivate diri..

Apa yg dia kongsikan tu ada dalam kuliah agama + ada dalam talkshow how to motivate diri dlm biz..

Ini cth jerung yg dia berjaya capture utk dia motivate..

81746118-1856141321189083-7862057026828894208-n.jpg

81034598-1856141294522419-5827861155669868544-n.jpg



Cth jerung diatas dia terlupa kat Allah.. So Dr Azizan berjaya bantu dia ingat kpd Allah..

Korang yang nak melayan motivate diri sendiri, jgn lupa ingat kpd Allah..

Itu je keyword motivasi sebenarnya..

Klo ada masa jemput melayan kuliah agama di masjid/youtube utk tambah ilmu menjemput rezeki..

Seterusnya boleh melayan channel youtube motivasi utk tingkatkan skill dalam skop bisness masing2..

Jadikan diri jerung.. Lepas tu boleh la gi lepak dgn dr azizan tanya dia pasal.. "Macam mana kita boleh bantu ikan bilis jdi jerung.."

Sekian..
 

artwoo

Fun Poster
Joined
May 17, 2006
Messages
582
Reaction score
72
Points
20
PhD pun palsu..

Jual air liur sape2 yg pandai cakap pun boleh..

Kalau sukarno hidup lagi pun die boleh suntik semangat...



P/s: peminat jajan jijan sila komen dan tembak aku di bawh👇

pentaksub jijan ni bak kata pepatahla kipas susah mati..kira PHD dlm kategori pentaksubla hahaha....boleh gak dipanggil macai2
 
Sponsored Post
Top
Log in Register