Program penipu Dr. Azizan utk tahun 2011!!

CG Sponsors
rayz

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2007
Messages
12,988
Reaction score
743
Points
161
sekarang ni aku nyampah dgr radia yg asik keluar ayat


-tak hensem tak pe janji kayap


aduhhh


kenapalah org2 yg nk tlg org tapi cas melampau2..
 
Sponsored Post

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
24,209
Reaction score
1,872
Points
206
“Doktor Kata Peluang Tipis” – Ibu Mertua Meninggal Dunia, Azizan Osman Dan 31 Ahli Keluarga Positif COVID-19

Oleh
Irsa
Pada 28/01/2021
https://ohmedia.my/ohtidak/doktor-k...osman-dan-31-ahli-keluarga-positif-covid-19/#
azi1.jpg

Penceramah dan pakar motivasi terkenal, Datuk Azizan Osman hari ini mengesahkan bahawa dia dan 31 ahli keluarganya yang lain telah dijangkiti wabak COVID-19 selepas mempunyai kontak rapat dengan seorang pesakit yang sama pada 7 Januari yang lalu.

Datuk Azizan tampil mengumumkan mengenai perkara itu menerusi akaun Facebook untuk pengetahuan pengikut media sosialnya.

Yang lebih menyayat hati, ibu mentuanya turut meninggal dunia akibat wabak pandemik COVID-19 ini.

Menulis panjang lebar di ruangan Facebooknya, Azizan Osman berkata kejadian yang menimpa diri dan keluarganya itu merupakan sesuatu yang sangat berat untuk ditanggung.

Turut menceritakan bagaimana saat-saat dia jatuh sakit dan dimaklumkan doktor bahawa harapannya untuk terus hidup adalah sangat tipis, pengasas syarikat RichWorks International merasa bertuah kerana merasakan Allah masih menyayangi dirinya.


COVID-19 hampir meragut nyawa saya! 1.44 petang, Jumaat 15 Januari- saya dah hampir maut! Nafas saya sesak! Doktor kata peluang saya amat tipis. Tetapi sesuatu berlaku yang membuktikan kekuasaaan Allah SWT. Saya dan keluarga diuji dengan virus COVID-19. 31 ahli keluarga saya dijangkiti COVID-19 dan ibu mentua saya telah kembali ke rahmatullah.
Meskipun dilanda ujian yang cukup berat, Azizan Osman meluahkan rasa kesyukuran kerana mendapat sokongan daripada ahli keluarga dan rakan-rakan yang menjadikannya lebih tabah menghadapi dugaan ini.
Menganggap nikmat kehidupan selepas dijangkiti COVID-19 sebagai peluang kedua, Azizan Osman berkata bahawa dia akan membetulkan segala kesilapan yang pernah dilakukannya dan menjadi mentor yang lebih baik untuk anak-anak didiknya.
Saya percaya ada sebab Allah bagi peluang ini untuk saya buat segalanya dengan lebih baik, dan menjadi mentor yang lebih baik.
Difahamkan, keadaan pakar motivasi itu kini sudah pun sembuh daripada wabak pembunuh itu. Syafakallah diucapkan buat Datuk Azizan dan keluarga.

sumber - https://ohmedia.my/ohtidak/doktor-k...-osman-dan-31-ahli-keluarga-positif-covid-19/
 

kopirait

CG Top Poster Club
Top Poster #3
Joined
Apr 18, 2010
Messages
37,196
Reaction score
2,608
Points
206
RichWorks anjur seminar percuma, bimbing usahawanKUALA LUMPUR: Penganjur acara dan seminar, RichWorks International Sdn Bhd (Richworks) menganjurkan Seminar Bina Bisnes Berjaya 2021 yang bakal melengkapkan usahawan dengan ilmu, latihan dan bimbingan untuk mengatasi COVID-19 serta pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), di samping membantu mencapai keuntungan jutaan ringgit dalam jangka masa enam hingga 12 bulan.

Seminar percuma melalui aplikasi Zoom itu bermula pada 6 Februari lalu, dari jam 9 pagi hingga 10 malam yang diadakan setiap hujung minggu pada hari Sabtu hingga Mac depan.

Timbalan Naib Presiden Kanan RichWorks, Radz Mohd berkata, matlamat seminar itu adalah untuk membimbing usahawan dan bakal usahawan dalam ilmu perniagaan dengan formula terbukti berkesan, menyemai semangat keusahawanan dan meningkatkan kemampuan perniagaan.

“Ini adalah sebahagian daripada tanggungjawab kami untuk membantu memacu ekonomi dan memastikan pembangunan sosioekonomi yang inklusif dan bermakna ke arah masyarakat yang lebih sejahtera.

“Mereka (peserta) akan dapat merasai perkongsian dari pengasas dan mentor Richworks, Datuk Wira Dr Azizan Osman serta TITANS, gelaran untuk usahawan-usahawan seperti jenama Sabella, Mamasab Bakery, Noir, Nurraysa dan ramai lagi yang telah berjaya, termasuklah usahawan dari Indonesia, Brunei dan Singapura,” katanya dalam pelancaran Seminar Bina Bisnes Berjaya 2021 pada Sabtu.

Mengulas lanjut, beliau menambah, RichWorks telah berjaya membantu seramai 400,000 peserta melalui perniagaan berkesan sepanjang tahun lalu dan seramai 65,000 peserta menyertai seminar setakat ini.

“Untuk 2021, kami menyasarkan untuk membantu lebih 1.8 juta usahawan untuk belajar dan mendalami ilmu perniagaan. Semoga ini menjadi platform permulaan terbaik serta dapat meningkatkan perniagaan dan taraf hidup mereka.

“Kami juga akan menaja sepuluh usahawan mengikuti Program SPIRE Mentoring RichWorks, iaitu program latihan bimbingan intensif yang bernilai RM250,000. Pemohon hanya perlu menulis aspirasi untuk capai RM1 juta pertama” katanya lagi.

Dalam pada itu, satu program baharu turut diperkenalkan, iaitu “Bina Bisnes Berjaya Edisi Khas - Your First Million Summit” yang diadakan secara percuma pada 26 hingga 28 Februari ini.

Mereka yang berminat untuk menyertai boleh layari www.binabisnesberjaya.com atau sebarang pertanyaan lanjut, boleh emel ke [email protected].

*Artikel ini adalah kandungan berbayar.

 
Sponsored Post
Top
Log in Register