Program penipu Dr. Azizan utk tahun 2011!!

CG Sponsors




GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
27,129
Reaction score
607
Points
171
biasa program2 award ni jenis berbayar.. mcm ko bayar rm20k untuk sponser program ni pastu dapat award dan dapat la 2-3 round table tuk ko n tetamu korang.. tapi yg oversea ni punye tak tau la berbayar ke atau tidak
 
Sponsored Post

izaf505

Active Member
Joined
Oct 25, 2011
Messages
1,872
Reaction score
31
Points
35
biasa program2 award ni jenis berbayar.. mcm ko bayar rm20k untuk sponser program ni pastu dapat award dan dapat la 2-3 round table tuk ko n tetamu korang.. tapi yg oversea ni punye tak tau la berbayar ke atau tidak
Aku pernah baca la isu award yang berbayar ni.deme bayar utk meja,buku event time event tu akan naik pentas utk dapat award.sumber dari org2 yg suka hebahkn MLM/scammer program.Xigt dh ape nm die...
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
27,129
Reaction score
607
Points
171
Aku pernah baca la isu award yang berbayar ni.deme bayar utk meja,buku event time event tu akan naik pentas utk dapat award.sumber dari org2 yg suka hebahkn MLM/scammer program.Xigt dh ape nm die...
yup.. konon nya bayar tuk meja lain ahrga lain meja lain award lvl... klu nak award power biasa nya mahal gila dapat la vip table paling depan n dapat award platinum .. memang ada award mcm ni
 

izaf505

Active Member
Joined
Oct 25, 2011
Messages
1,872
Reaction score
31
Points
35
yup.. konon nya bayar tuk meja lain ahrga lain meja lain award lvl... klu nak award power biasa nya mahal gila dapat la vip table paling depan n dapat award platinum .. memang ada award mcm ni
Dan yg membayar tu hebahkan business diorg hebat, ceo dpt award,masuk buku bagai.nak pulak menteri yg bg award.downline plak retweet kehebatan ceo business diorg tu.. dengan quote 'boleh ke boleh?'
 

Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
18,632
Reaction score
1,251
Points
201
Dan yg membayar tu hebahkan business diorg hebat, ceo dpt award,masuk buku bagai.nak pulak menteri yg bg award.downline plak retweet kehebatan ceo business diorg tu.. dengan quote 'boleh ke boleh?'
anak murid dia taksub sgt...ada sorang anak muridnya cukup riak dalam berbicara kat insta..takut aku baca....tapi lantak lah..jaga diri kita sudah
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,007
Reaction score
1,020
Points
221
aku tak tau laa award dia... tapi kalau award dalam broker forex memang kebanyakkannya beli je award the best broker ke bagai tu... kekeke...the best execution ... the best new broker...
 

Gigahertz CS

Active Member
Joined
Sep 23, 2011
Messages
1,588
Reaction score
133
Points
48
biasa program2 award ni jenis berbayar.. mcm ko bayar rm20k untuk sponser program ni pastu dapat award dan dapat la 2-3 round table tuk ko n tetamu korang.. tapi yg oversea ni punye tak tau la berbayar ke atau tidak
Kalau dia bayar award tu RM 300k ( contoh la ) balik malaysia celah gigi je nak cover balik RM 300k tu.
Kos RM 300k tu One-Off Payment. Bayar sekali je. Tapi class & Seminar dia berpakej. ada pakej murah
ada pakej mahal.

Modal RM 300k tu kalau nak cover balik just cari 6000 peserta je. satu kepala caj minima RM 50.
 

John Nawi

Super Active Member
Joined
Oct 23, 2012
Messages
5,000
Reaction score
138
Points
83
anak murid dia taksub sgt...ada sorang anak muridnya cukup riak dalam berbicara kat insta..takut aku baca....tapi lantak lah..jaga diri kita sudah
anak murid siapa? kawan aku anak murid zizan ni, siap remove friend lagi bila aku kutuk zizan haha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register