Program penipu Dr. Azizan utk tahun 2011!!

CG Sponsors




satsepit

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
3,690
Reaction score
181
Points
33
Isu gelaran Dr tu bro camne
Gelaran apa pun yg die guna bukan peserta tak tau. Semua peserta tau die menipu bab dr palsu. Tapi nape org sangup byr juga?

Kes die ni tak sama dgn YB yg guna sijil palsu boss. Yb kalau tadbir bagus org tak pertikai sangat, ini titik perpuluhan pun bertukar. Jahanam negara
 
Sponsored Post

pemain

Active Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
2,002
Reaction score
239
Points
33
Gelaran apa pun yg die guna bukan peserta tak tau. Semua peserta tau die menipu bab dr palsu. Tapi nape org sangup byr juga?

Kes die ni tak sama dgn YB yg guna sijil palsu boss. Yb kalau tadbir bagus org tak pertikai sangat, ini titik perpuluhan pun bertukar. Jahanam negara
Maksud jadi penipu bukan satu isu? :unsure:
 

pemain

Active Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
2,002
Reaction score
239
Points
33
dr tak jadi isu pun bro...skrng title dr...dah senang sgt...masuk belajar pun follow apa yang di suruh...confirm lulus PHD...dah dpt title dr...
Isunya adalah menipu dan salah satu tanda org munafik adalah....
 

satsepit

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
3,690
Reaction score
181
Points
33
Maksud jadi penipu bukan satu isu? :unsure:
Jadi isu pada yg tak pernah pergi kelas die @ nak pergi tapi tak sangup bayar yuran sahaja.

Yg pegi, siap penuh dewan 8000-9000 orang sekali sesi tu tak ada isu pun.
Diorang semua tau je dr palsu, tapi pegi juga.
Yg bayar kelas advance ribu2 pulak... ada ke org sangup byr ribu2 jika tiada hasil?
 

pemain

Active Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
2,002
Reaction score
239
Points
33
Jadi isu pada yg tak pernah pergi kelas die @ nak pergi tapi tak sangup bayar yuran sahaja.

Yg pegi, siap penuh dewan 8000-9000 orang sekali sesi tu tak ada isu pun.
Diorang semua tau je dr palsu, tapi pegi juga.
Yg bayar kelas advance ribu2 pulak... ada ke org sangup byr ribu2 jika tiada hasil?
Ikut lah selera memasing. Duit pun memasing. Tapi kejujuran itu penting.
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,047
Reaction score
1,045
Points
221
menipu untuk mendapat keuntungan dunia...aduh...kena setepek kat dahi aku sendiri...
macamana aku nak bagi tau org2 yg pernah aku tipu...
 

Epal10

Active Member
Joined
Jan 20, 2013
Messages
1,168
Reaction score
28
Points
30
aku pnh joint seminar dr azizan
pasal rahsia tarikh lahir tu
rasa tahun 2006/2007 masa tu
keje kuli kontrak lulusan sijil ikm buat rumah
mungkin motivasi gie sana,
cuba ubah hidup, sbb msa tu rsa mcm loser sgt
and skrg aku citer aku pnh keje mcm tu org x cayer
 

izaf505

Active Member
Joined
Oct 25, 2011
Messages
1,877
Reaction score
32
Points
35
Giler tak giler
Aku caya kalau dia cakap 1juta bantal terjual.
Rata2 ceruk jalan/pasar malam/ expo/ lampu isyarat/ bonet keta ada agen jual bantal dia.
Aku pun terbeli 2buah.

1juta X RM15 - katakan untung 15 setiap 1.
Dah rm15juta.
Ko ade?
Kalau bab die bantu org biz xde masalah, cuma jgnla terlampau taksub.mcm jg org sakit, jmp doc amik ubat,yg izinkan berjaya Allah bukan [email protected] tu.. Asbab saje. Lg satu knp masih guna title Dr kalau dh terang2 sijil beli ja, x diiktiraf. Respect sikit org y susah payah blajo utk dptkn title Dr tu
 

lau_kau

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
7,731
Reaction score
394
Points
81
Org dh ke bulan kt masih duk mcm tu ja move on la..... ramai ambik ilmu dr dia dn berubah....kt nie xhbs2 duk complen ja
 

SKK

Fun Poster
Joined
Oct 6, 2013
Messages
628
Reaction score
194
Points
23
Aku tak tau nak kata apa la pasal dia ni. Pasal asbab dia ni la anak sedara aku yang lemha dalam semua segi seperti sosial, komunikasi dan lain2 berubah jadi seorang bakal jutawan sekarang ni selepas pergi kelas motivasi Azizan Osmang ni. Kalau ikutkan dulu semua tak boleh buat. Sekarang ni boleh tulis ebook la untuk motivasi orang lain, pergi beri talk la dan macam-macam lagi. Sekarang ni jadi usahawan dan leader. Aku yang ada degree ni pun payah nak buat benda2 tu.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register