harga teksi JPO mahal 3 kali ganda berbanding grab

Recommended Brokers


cryptodoge

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2017
Messages
522
Reaction score
50
Points
20
Berhati2 la kalau ambil teksi untuk balik dari Johor Premium Outlet sebab caj dia sangat tak masuk akal. Pergi JPO memang ade grab harga cuma rm22 dari Kempas tapi waktu balik memang takda grab. Dorang tak masuk area tu. Caj teksi kenakan rm63.60 hampir 3x kali ganda tu. lagi satu aku tak faham kenapa dia tak nak ikut highway katanya kena tol so dia ikut senai maksudnya lagi jauh la lagi tinggi la caj meter tu. :mad::mad::mad::mad:
 
Sponsored Post

btmkl

Fun Poster
Joined
Sep 11, 2009
Messages
391
Reaction score
26
Points
20
Ambik grab charter..senang nanti dia tungu hampa habis shoping
 

Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,742
Reaction score
648
Points
111
Berhati2 la kalau ambil teksi untuk balik dari Johor Premium Outlet sebab caj dia sangat tak masuk akal. Pergi JPO memang ade grab harga cuma rm22 dari Kempas tapi waktu balik memang takda grab. Dorang tak masuk area tu. Caj teksi kenakan rm63.60 hampir 3x kali ganda tu. lagi satu aku tak faham kenapa dia tak nak ikut highway katanya kena tol so dia ikut senai maksudnya lagi jauh la lagi tinggi la caj meter tu. :mad::mad::mad::mad:
Balik tak order grab..kenapa plak grab tak masuk...dah order dari app tu..ada laaa pergi ambil. Kau saje2 test teksi ni...sajer duit lebih..
 

ArePiz

Active Member
Joined
Jul 1, 2009
Messages
1,144
Reaction score
2
Points
25
Balik tak order grab..kenapa plak grab tak masuk...dah order dari app tu..ada laaa pergi ambil. Kau saje2 test teksi ni...sajer duit lebih..
aku pun pelik ne....:-?:-?
 

H-S

Active+ Member
Joined
May 16, 2010
Messages
4,143
Reaction score
76
Points
30
order je lah grab
kalau grab takut nak masuk
dia tunggu kat luar
pelik je korang ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register