samsung

  1. REMEDY KARUNG GUNI

    Wanted Galaxy tab 7.7 nak 20 bijik

    ada siapa member cg suppy tak? berapa harga kalau ambik 20 bijik?
  2. hackerz6

    Wanted Samsung Galaxy Note 200 bijik

    Salam tuan2 dan puan2 di CG.. Saya sedang mencari sesiapa yang boleh membekalkan 200 bijik galaxy note original ready stock.. duit jgn risau..mmg dah ade..tgl nk transfer jer.. Tetapi saya nak yang ready stock..bkn pre order..sekiranya ada sila pm sy..:):) Sekiranya harga cantik, ha confirm...
  3. A

    Wanted Htc Flyer, Samsung tab 7

    Salam.aku nak pakai Htc Flyer,samsung tab 7 ke sapa nak jual sila call aku kita bincang rege,kalo nak swap pon bole..aku bg samsung galaxy mini+topup duit.condition xde calar macam baru..:D
  4. drpsychomereng

    Wanted Hanphone Samsung S accesssories

    sape ade jual benda ni blh lah pm or sms ana.. 0126611089:D
  5. REMEDY KARUNG GUNI

    Wanted Tolong aku repair 8 biji TV LCD

    Siapa yang boleh repair TV LCD aku ada nak repair 8 bijik Brand: Toshiba, Samsung, Panasonic Antara Problem: No Power, Blue Screen, ada line... Tolong call aku 0166059088 atau PM aku
  6. J

    To Sell Apple iPhone 4G 32G at cheap price

    WE TRADE ALL KINDS OF MOBILEPHONES SUCH AS NOKIA,BLACKBERRY,APPLE iPHONE,HTC,SAMSUNG and many more....... Apple iPhone 4 is the fourth-generation of iphone and comes with a new slimmer design and front-facing camera capable of video calling. apple also updated the display with a high-resolution...
  7. KaZZ

    Wanted 5 units of 15" Samsung/Acer LCD Monitor, please quote me asap

    Salam, saya ingin mencari (NEW) lcd monitor 15inci dari brand Samsung atau Acer, genuine product dan warranty mestilah dari distributor. Expecting price : Around RM180-RM250 Sila call 012 2772492 (khairul ) atau emailkan terus quotation ke [email protected] terima kasih
  8. K

    Wanted Charger kereta untuk Samsung Omnia

    sesiapa yang ada jual tu, please PM me, urgent...
Top
Log in Register