Wanted 5 units of 15" Samsung/Acer LCD Monitor, please quote me asap

CG Sponsors




KaZZ

Active+ Member
Joined
Jul 16, 2008
Messages
2,510
Reaction score
13
Points
25
Salam,

saya ingin mencari (NEW) lcd monitor 15inci dari brand Samsung atau Acer, genuine product dan warranty mestilah dari distributor.

Expecting price : Around RM180-RM250

Sila call 012 2772492 (khairul ) atau emailkan terus quotation ke [email protected]

terima kasih
 
Last edited:
Sponsored Post

fsqtrading68

Active Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,182
Reaction score
15
Points
25
ermmm...cr new brand ke baru? rasanye size yg di cr dah tak keluar lg...acer skrg pun dah start ngan size 18.5"
 

KaZZ

Active+ Member
Joined
Jul 16, 2008
Messages
2,510
Reaction score
13
Points
25
ermmm...cr new brand ke baru? rasanye size yg di cr dah tak keluar lg...acer skrg pun dah start ngan size 18.5"
saya mencari yg 15" NEW , kalau tak jumpa saya terima juga quotation untuk 17" atau 18.5" ACER/SAMSUNG/HP , yang penting ada manufacturer warranty , dan harga mestilah lebih baik daripada pasaran
 

DUNHILL20

Active Member
Joined
Jan 14, 2009
Messages
1,315
Reaction score
37
Points
30
Cube tengok kat lelong.com.my
haritu aku ade nampak acer 15" baru bleh dapat 250-270..
 

fsqtrading68

Active Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,182
Reaction score
15
Points
25
acer 18.5" with 1 year warranty RM368...market price RM399.00, self collect kat s.alam...courier boleh diuruskan
 

KaZZ

Active+ Member
Joined
Jul 16, 2008
Messages
2,510
Reaction score
13
Points
25
up lagi..

kalau tuan-tuan ada offer harga yg terbaik harap boleh bagitau saya
 
Sponsored Post
Top
Log in Register