BTC USD 39,631.2 Gold USD 1,814.72
Time now: Jun 1, 12:00 AM

hackerz6

Banned
Joined
Mar 6, 2008
Messages
3,815
Reaction score
9
Points
25
Salam tuan2 dan puan2 di CG..

Saya sedang mencari sesiapa yang boleh membekalkan 200 bijik galaxy note original ready stock..

duit jgn risau..mmg dah ade..tgl nk transfer jer..

Tetapi saya nak yang ready stock..bkn pre order..sekiranya ada sila pm sy..:):)

ni details yang wajib ada pada barang.sekiranya xada mmg xboleh deal:

-kotak still seal..xperlu tahu apa ada di dalam kotak..yg penting seal..
-ada sticker e warranty kat kotak dia..
-no imei baris ketujuh dan kelapan mestilah 04 atau 05..selain dr nombor tu
pon sy xboleh nk proceed deal..
Sekiranya harga cantik, ha confirm saya ambil dgn anda..

ditambah pulak akan ada tempahan susulan dalam kuantiti byk sehingga bulan 6 ini..


Saya utamakan kawasan Selangor dan KL..luar dr tu boleh dipertimbangkan..


sekian Terima kasih,
Hackerz6:) 0136671543
 
Last edited:
Sponsored Post

Keyrul37

Active+ Member
Joined
Apr 1, 2010
Messages
4,074
Reaction score
25
Points
25
fuyoo...amik borong tt...gud luck dlm bisnes...
 

psx_dream87

Super Active Member
Joined
Feb 10, 2011
Messages
6,993
Reaction score
25
Points
70
banyaknya...nak meniaga ea TT?

tak tanya kedai amik supply dari mana?
 

Kyat Hunter

Active+ Member
Joined
Mar 3, 2012
Messages
4,358
Reaction score
4
Points
25
Mantap bro! Mudah2an dipermudah segala urusan :)cgrock
 

wellfxsystem

Active Member
Joined
Mar 12, 2012
Messages
1,672
Reaction score
4
Points
25
200 bijik banyak tu..kaya gak TT ni banyak modal wat bisnes..apapun semoga berjaya menjadi peniaga yang berjaya :)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register