pembekal handphone

  1. Hugh Jackman

    To Sell Mencari Pembekal Barangan Secara Dropship

    Assalammualaikum dan selamat pagi semua forumer Carigold.com Saya Hugh Jackman ingin mencari pembekal untuk pelbagai barangan yang boleh menawarkan dropship. Kategori yang saya maksudkan adalah termasuk : - Gadjet (phone, powerbank, pendrive) - Barangan Komputer (Accesories) - Barangan atau...
  2. M

    Wanted Supplier Untuk SmartPhone

    Hi.. Saya nak cari supplier untuk smartphone? Minimum Berapa Unit kena order? If possible, nak amk skit2.. Baru nak start berniaga... Kalau ada... Email Price List dengan Model SmartPhone dkt [email protected] Terima Kasih
  3. paklah7688

    Wanted Psp dan handphone klon dari China

    salam.. ada permintaan utk barang seperti di atas dengan harga borong.. jika ada sape2 leh supply atau ada contact, leh Pm sye kalau kena dengan harga nya, terus close deal.. leh call/sms - 012-655 6873
  4. areqim

    Wanted Pembekal hard disk, handphone dan notebook

    Saya baru dalam program dropship ni. Ingin meminta bantuan kepada supplier gadget seperti external harddisk ke, handfon ke. or laptop untuk menawarkan produk mereka untuk di pamerkan di dalam laman web saya. mohon pertolongan kepada semua yee.
  5. wussa

    Wanted Supply Gadget di Gombak

    Salam, saya ada kedai baru siap di Gombak berkaitan telefon dan berminat nak tambah barang gadjet. Jika ada sesiapa yang menjual dan berminat nak letak barang gadget mereka disitu boleh kontek saya terus.
  6. M

    Wanted Products copy atau clon yang berkualiti

    saya minat nak beli barang barang clon atau copy yang berkualiti dari china atau tempat lain seperti korea.. barang barang seperti tablets,, smartphones dan lain lain lagi.. no mobile saya-- 0193629402
  7. hackerz6

    Wanted Samsung Galaxy Note 200 bijik

    Salam tuan2 dan puan2 di CG.. Saya sedang mencari sesiapa yang boleh membekalkan 200 bijik galaxy note original ready stock.. duit jgn risau..mmg dah ade..tgl nk transfer jer.. Tetapi saya nak yang ready stock..bkn pre order..sekiranya ada sila pm sy..:):) Sekiranya harga cantik, ha confirm...
  8. carcosa

    To Sell Mencari Pengedar Handphone Sambilan

    Salam Semua... Saya sedang mencari individu yang berminat untuk menjadi pengedar henset second dan baru.Sesiapa yang berminat sila PM saya, othman 0142900800
  9. firzmitchy

    Wanted Pembekal i-Phone dan Blackberry.

    salam..saya sedang mncari supplier untuk kedua2 jenis fon ni iphone dan blackberry sebab universiti tempat saya belajar tengah hot dua2 fon ni.. send me your pricelist yer.. email: [email protected]:)cgrock
  10. FlexInti

    Wanted Mencari Supplier handphone, pendrive dll gadgets

    salam kepada warga CG:) saya seorang student pelajar IPTS dekat kota damansara tengah cari supplier handphone , pendrive , or apa-apa saje elektronik gadgets. saya juga minat untuk jadi agent .. ada sesiapa yang sudi tolong saya jana pendapatan ? -ini account kawan.. -:)cgrock:)cgrock:)cgrock
  11. rez313

    Wanted Handphone Blackberry & i-Phone murah!!!

    Ada sesiapa yg menjual / ada link menjual phone murah2?? bole pm saya?? bole buat bisnes sampingan.. kalau bole biarlah yg baru.. harap kualiti terbaik... anyone???:D
  12. mnur183

    Wanted Mencari pembekal barangan elektrik, elektronik dan lain2.

    salam wagra cg dan otai2...tumpang lalu mod aku memerlukan pertolongan anda semua bagi mendapatkan stok, senarai harga serta bagaimana untuk berurusan dgn mereka. Aku memerlukan :- Barangan Elektrik -laptop -Televisyen (x kisah laa jenis yg mcm mane dan size) -Semua jenis laa.. Barangan...
  13. fizzy86

    Wanted Supplier handphone dan aksesori area Utara

    salam, saya bercadang nak mulakan bisnes telekomunikasi dan ICT secara kecilan, masalah utama saya sekarang ini hendak mencari supplier yang dipercayai. Kalau boleh dia bahagian utara sebab saya tinggal di penang. Harap rakan-rakan di forum CariGold dapat membantu.. Terima Kasih.
  14. M

    Wanted Supplier Handphone dicari...

    Askum... Sapa2 boleh supply handphone any model... boleh PM aku... biz opportunity for u....
  15. C

    Wanted Pembekal HP baru

    salam.. Saya ada membuka sebuah kedai handphone dekat binjai, Kota Bharu..sekarang ini saya hanya menjual henset second.. rasanya nak jual handphone barulah pula...sesiapa ada membekal handphone baru pelbagai jenama dengan harga yang munasabah, sila PM atau sms saya : 014-8373055 terima kasih. :)
Top
Log in Register