To Sell Smartphone untuk dilepaskan (Note FE, Huawei Y6P, Note 2, Galaxy S3, Neffos C5)

CG Sponsors




afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
2,960
Reaction score
217
Points
33
Salam & Selamat pagi semua,

Kawan ada nak let go beberapa unit smartphone milik kawan...nak let go murah2 sbb nak clear space...semua siap kotak ori tapi ada yg tak complete aksesori

1. Samsung Note FE (screen crack kat hujung sbb jatuh) LCD masih ok...fully function...RM200 nego (reserved utk forumer CG) SOLD

2. Huawei Y6P (yg ni hp BARU complete aksesori dapat giveaway company) RRP RM559.00 kawan nak letgo RM399 nego

3. Samsung Galaxy Note 2 (fully funtion cuma ada minor calar2) RM100

4. Samsung Galaxy S3 (fully function cuma ada calar2) RM50

5. Neffos C5 (fully function dan minor calar) RM50

6. Samsung J2 Pro (fully function dan minor calar) RM100 <-----tambahan...baru jumpa kat dalam kotak

harga semua nego
...tapi kalau amik semua yg masih available ni kawan nak letgo RM450 (pun boleh nego lagi) pakej lumsump...COD waktu office hour area Bangi...boleh inbox harga tawaran korang
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
2,960
Reaction score
217
Points
33
meh2 offer harga yg korang mampu...nak jual murah2 je
 

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
2,960
Reaction score
217
Points
33
semua harga nego...boleh sembang lagi
 

sonOFjawa

Active Member
Joined
Mar 2, 2008
Messages
2,334
Reaction score
18
Points
25
note fe berapa halus bole diskaun tuan..??
 

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
2,960
Reaction score
217
Points
33
Note FE & Huawei Y6p dah ada yg reserved....kalau tak jadi amik kawan repost balik
 

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
2,960
Reaction score
217
Points
33
Selamat pagi semua...item no.3 sampai no.6 masih available...murah2...harga nego..
 

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
2,960
Reaction score
217
Points
33
mari2 masih ada yang available...boleh beli untuk anak2 atau just sbg spare phone...semua masih berfungsi...
 

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
2,960
Reaction score
217
Points
33
disebabkan esok bermula PKPB di Selangor...jualan akan disambung semula selepas PKPB
 

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
2,960
Reaction score
217
Points
33
Kedai dah buka semula...buyer yg berminat boleh ushar2 dulu...harga semua nego
 
Sponsored Post
Top
Log in Register