samsung

  1. Z

    To Sell Samsung Galaxy Note 10+ Plus

    Item(s): Samsung Galaxy Note 10+ 256GB 1 year SME warranty Aura Black Perfect condition All in box 1 month old Package includes: full set Price: RM3150 nego Warranty: 1 year SME Dealing method: COD Keramat Setiawangsa Location: Klang Valley Contact method/details: O11-64355O54
  2. kasem_hashim

    To Sell Samsung Galaxy Tab A2 8.0-Inch LTE [16GB] 2GB Utk Dijual RM650 (nego)

    UNTUK DIJUAL RM650 (nego) HARGA MARKET RM 1129 WHATSAP : http://www.wasap.my/+60169735143/SAMSUNG WHATSAP : 016-9735143 ITEM DI BELI PADA JAN 2019 CONDISI 9/10 Overview 8.0 Inch TFT Display 1.4GHz Quad-Core Processor 2GB RAM, 16GB Internal storage 8MP Main, 5MP Front Camera Single...
  3. M

    To Sell SAMSUNG TAB A 6 SIZE 10.1" (2016) LTE UNTUK DIJUAL SECOND HARGA RM550

    http://www.wasap.my/+601162764942/SAMSUNGTAB Phone Number: 01162764942 Category: Mobile Phones & Gadgets (For sale) Subcategory: Tablets Location: Perak Area: Kampong Gajah Condition: Second-hand (Used) Ad Title: Samsung Galaxy Tab A 6 SIZE 10.1 (2016) LTE Description: SAMSUNG TAB A 6 SIZE 10.1"...
  4. M

    To Sell SAMSUNG GALAXY S6 32GB HARDISK / 3GBRAM / 5.1” / LTE UNTUK DIJUAL SECOND HAND RM330

    SAMSUNG GALAXY S6 32GB HARDISK / 3GBRAM / 5.1” / LTE UNTUK DIJUAL SECOND HAND RM330 WHATSAP : http://www.wasap.my/+601162764942/SAMSUNGS6 WHATSAP : 011-62764942 NETWORK Technology GSM / HSPA / LTE LAUNCH Announced 2015, March Status Available...
  5. Tauren

    To Sell Samsung A50

    nk letgo samsung A50 harga kasih sayang RM1099 je.. kompom ori.. sebab nk jual..urgent nk pakai duit.. hp baru beli 1minggu sebab offer dr grab..😂 Serius buyer pm tepi ye..
  6. B

    To Sell Phone (Sold)

    Phone dah dijual. (Sold)
  7. Z

    To Sell Samsung a50 pakai 8 hari

    Salam nak jual samsung A50 Baru beli 14/7/2019..baru guna 8 hari Beli dekat samsung icity Warranty setahun Nak jual sebab nak pakai balik iphone Rasa tak sesuai guna android Ada resit memang beli samsung icity dengan fullbox Condition tiptop Cod icity icentral Harga 1050 nego nipis je No...
  8. gmsatria

    To Sell Sold

    Sold out already
  9. halfday

    To Sell Samsung note 3

    Salam semua. Saya ada 1 unit phone samsung note 3 untuk dilepaskan Warna putih Condition body 8/10. Bezel/side body ada pecah2 kecik. Rm450 (nego) Reason sebab nak beli phone baru. So boleh topup2. COD only. No post. Kena tgk depan mata takut kot2 x berkenan. Area KL (wangsa maju,keramat...
  10. AzahirZolkepli

    Wanted Laptop Screen Samsung NP300V4A-S06MY

    Salam warga CG Saya nak cari skrin laptop untuk samsung model NP300V4A-S06MY Saya dah tanya kedai kat sini, skrin kena order dari china.. Model ni skrin dia mahal dan rare sikit.. Jadi kalau ada sape2 yang boleh jual skrin laptop ini boleh tinggalkan komen.. Tak kisah baru @ 2nd hand
  11. Z

    To Sell Samsung S8 64GB

    dah jual dah jual
  12. ambatra

    To Sell Samsung Galaxy Tab A 10.5" (2018)

    Samsung Galaxy Tab A 10.5" 2018 for sale new SME unit 1.8GHz Octa Core Processor 8.0MP AF Camera with Flash + 5.0MP Front 3GB RAM + 32GB Memory 7300mAh Battery Dolby Atmos Sound Effect Full HD playback & Recording Retail Price RM1,699.00 My Price RM1,250.00 Save RM449.00 interested can ws me...
  13. raynasofia

    Wanted Perlukan pembekal bagi MacBook dan Samsung Tab S3

    Salam semua Saya perlukan pembekal bagi satu unit MacBook (harga sekitar RM3200) dan Satu unit Samsung Tab S3. Bekal untuk sekolah dan boleh menerima kaedah PO. Jika ada bole PM saya secepat mungkin. Nanti saya share details. Tqvm.
  14. A

    To Sell WTS - Samsung J2 Prime

    Samsung J2 Prime kondisi 9.9/10 siap flip case ngan kotak...takde calar atau rosak...macam baru...warranty dah habis...wife tukar HP baru...skang HP ni nak jual... Samsung Galaxy J2 Prime Specs 5.0" (126.4mm) Size (Main Display) CMOS 8.0 MP Main Camera 160 Weight (g) 2600 Standard Battery...
  15. V

    To Sell Wireless Charges (samsung)

    Suitable untuk Samsung phone. Sesiapa berminat, boleh sms/whatsapp/wechat i kat 0123381956. Price: RM29 (exclude courier)- PROMOSI CHRISTMAS thanks & regards, Vincent
  16. tokmudin

    To Sell Samsung Mega 2 RM400 only

    Salam Nak jual used SAMSUNG MEGA 2 SM-G750F spec size6 in RAM 1.5Gb Memory internal 16gb Camera 8MP 1080p ( HD recording ) connection 4G cpu - quad core 1.5ghz spec penuh boleh check di gsmarena kondisi tip-top,lancar dan smooth- mmg best utk main game dan layan video kondisi body - luntur...
  17. skafever69

    Wanted Mencari Samsung Note 2

    Assalam, aku tengah mencari NOTE 2 ori. Spec dia.. Note 2 yg rosak motherboard je.. yg lain ok.. tq CG ROCKERSSS
  18. budu2u

    To Sell Samsung ATIV Smart PC

    01. Windows 8(32b) 02. Cpu Intel Atom 03. Ram/Memory 2GB 04. HDD 64GB 05. Back & Front camera 06. Cellular support (can use sim card for internet) 07. Pen or touch input 08. USB port 09. External Memory port 10. HDML port 11. Bluetooth and so on... and everything u want in your smart PC call...
  19. C

    Wanted Samsung S advance faulty

    seperti gambar diatas, saya ingin membeli phone faulty model samsung S advance (I9070) pastikan screen cun lagi. harga akan saya PM, hanya 1 biji phone sahaja jangan offer jenama yang lain ok.
  20. ~~ aMin_11 ~~

    Wanted Used Lenovo A889 atau SME Samsung Grand Duos

    Salam,saya mencari seunit Handphone Lenovo A889 atau atau SME Samsung Grand Duos Used / terpakai,area kl atau selangor digalakkan. Saya boleh datang ambil.cod. Henfon + charger ori,kalo ada kotak full set pon lagi best :"> Condition biarla antara 8/10 - 10/10 *** hp da beli ** Bajet...
Top
Log in Register