BTC USD 24,238.8 Gold USD 1,799.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

afshaman

Active+ Member
Messages
3,705
Joined
Nov 8, 2013
Messages
3,705
Reaction score
510
Points
81
Samsung J2 Prime kondisi 9.9/10 siap flip case ngan kotak...takde calar atau rosak...macam baru...warranty dah habis...wife tukar HP baru...skang HP ni nak jual...

Samsung Galaxy J2 Prime Specs

5.0" (126.4mm) Size (Main Display)
CMOS 8.0 MP Main Camera
160 Weight (g)
2600 Standard Battery Capacity (mAh)
Quad-Core 1.4GHz CPU Speed
1.5 GB RAM
8.0 GB ROM
Colour : GOLD

COD area Bangi/Kajang/Putrajaya/Serdang sahaja...POS kawan tak rekemen takut rosak/hilang...

Charger dengan headphone kawan tak sertakan sebab dah tak elok :D

Simkad YES 4GLTE tu kawan tak tau letak mana...kalau kawan jumpa nanti kawan bagi sekali...tak pernah guna...

Harga Nak Jual : RM300 boleh nego lagi skit...:)

PM jika berminat
 

Attachments

  • 20180112_073945.jpg
    20180112_073945.jpg
    973.7 KB · Views: 76
  • 20180112_074009.jpg
    20180112_074009.jpg
    1 MB · Views: 80
Last edited:
Sponsored Post

Archangel17

Active Member
Messages
1,976
Joined
Oct 13, 2016
Messages
1,976
Reaction score
286
Points
41
bos tajuk.. kalau nak jual barang kena letak WTS patut nya.. all the best barang baik ni..
 

afshaman

Active+ Member
Messages
3,705
Joined
Nov 8, 2013
Messages
3,705
Reaction score
510
Points
81
bos tajuk.. kalau nak jual barang kena letak WTS patut nya.. all the best barang baik ni..

Tu la masa kawan nak create thread ni...kat template CG dah ada tulis WTS...tapi bila kawan publish tak kuar lak WTS tu...:)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register