handphone samsung

  1. A

    To Sell Smartphone untuk dilepaskan (Note FE, Huawei Y6P, Note 2, Galaxy S3, Neffos C5)

    Salam & Selamat pagi semua, Kawan ada nak let go beberapa unit smartphone milik kawan...nak let go murah2 sbb nak clear space...semua siap kotak ori tapi ada yg tak complete aksesori 1. Samsung Note FE (screen crack kat hujung sbb jatuh) LCD masih ok...fully function...RM200 nego (reserved utk...
  2. Z

    To Sell Samsung Galaxy Note 10+ Plus

    Item(s): Samsung Galaxy Note 10+ 256GB 1 year SME warranty Aura Black Perfect condition All in box 1 month old Package includes: full set Price: RM3150 nego Warranty: 1 year SME Dealing method: COD Keramat Setiawangsa Location: Klang Valley Contact method/details: O11-64355O54
  3. Tauren

    To Sell Samsung A50

    nk letgo samsung A50 harga kasih sayang RM1099 je.. kompom ori.. sebab nk jual..urgent nk pakai duit.. hp baru beli 1minggu sebab offer dr grab..😂 Serius buyer pm tepi ye..
  4. B

    To Sell Phone (Sold)

    Phone dah dijual. (Sold)
  5. Z

    To Sell Samsung a50 pakai 8 hari

    Salam nak jual samsung A50 Baru beli 14/7/2019..baru guna 8 hari Beli dekat samsung icity Warranty setahun Nak jual sebab nak pakai balik iphone Rasa tak sesuai guna android Ada resit memang beli samsung icity dengan fullbox Condition tiptop Cod icity icentral Harga 1050 nego nipis je No...
  6. gmsatria

    To Sell Sold

    Sold out already
  7. halfday

    To Sell Samsung note 3

    Salam semua. Saya ada 1 unit phone samsung note 3 untuk dilepaskan Warna putih Condition body 8/10. Bezel/side body ada pecah2 kecik. Rm450 (nego) Reason sebab nak beli phone baru. So boleh topup2. COD only. No post. Kena tgk depan mata takut kot2 x berkenan. Area KL (wangsa maju,keramat...
  8. Z

    To Sell Samsung S8 64GB

    dah jual dah jual
  9. M

    To Sell Sme samsung j7 pro 2017 rrp1029 harga saya rm699

    Description: Specifications of SamsungGalaxy J7 Pro: 5.5-inch full HD (1920x1080p) Super AMOLED display 3GB of RAM32GB of internal storage(emmc 5.1) with microSD card slot 1.6GHz octa-core Exynos 7870(14 nm) processor 13MP of main camera with LED flash and f/1.7 aperture13MP of front camera...
  10. A

    To Sell WTS - Samsung J2 Prime

    Samsung J2 Prime kondisi 9.9/10 siap flip case ngan kotak...takde calar atau rosak...macam baru...warranty dah habis...wife tukar HP baru...skang HP ni nak jual... Samsung Galaxy J2 Prime Specs 5.0" (126.4mm) Size (Main Display) CMOS 8.0 MP Main Camera 160 Weight (g) 2600 Standard Battery...
  11. miejoo

    To Sell SmartPhone Korea High Grade (CLONE) - Percuma 10 barang dan poslaju

    Assalamualaikum/salam sejahtera ... Dengan sukacitanya saya memperkenalkan HP Clone Korean High Grade @ SuperKing dengan harga MAMPU BELI DAN MAMPU MILIK ... Saya tahu ramai seller sebelum ni jual HP Clone namun kebanyakkan yang HP Clone lama mmg bermasalah ... InshaAllah saya tak jual yang...
  12. D

    To Sell Sold

    Sold. Tq admin
  13. Rashidi Zakhari

    To Sell Samsung Galaxy Note 8 SME set Midnight Black

    Samsung Galaxy Note 8 - 6.3 inches Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors - Android 7.1.1 (Nougat) - Exynos 8895 Octa - Octa-core (4x2.3 GHz & 4x1.7 GHz) - 64 GB, 6 GB RAM, Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) - Dual 12 MP (26mm, f/1.7, PDAF & 52mm, f/2.4, AF) - Non-removable...
  14. tokmudin

    To Sell Samsung Mega 2 RM400 only

    Salam Nak jual used SAMSUNG MEGA 2 SM-G750F spec size6 in RAM 1.5Gb Memory internal 16gb Camera 8MP 1080p ( HD recording ) connection 4G cpu - quad core 1.5ghz spec penuh boleh check di gsmarena kondisi tip-top,lancar dan smooth- mmg best utk main game dan layan video kondisi body - luntur...
  15. R

    Wanted Samsung s5 faulty motherboard

    Mencari samsung s5 yang rosak motherboard..nak buat sparepart..kalau ada sila pm atau whatsapp 014-811 1578.. :)cgrock
  16. skafever69

    Wanted Mencari Samsung Note 2

    Assalam, aku tengah mencari NOTE 2 ori. Spec dia.. Note 2 yg rosak motherboard je.. yg lain ok.. tq CG ROCKERSSS
  17. H

    Wanted Beli handphone rosak

    salam warga CG, sy ingin membeli handphone brand samsung dan lenovo yang rosak - screen crack - x boleh on - lain lain harga sila offer saya whatsapp 013 6419158
  18. G

    To Sell Iphone/MacBook/Samsung & Canon Products

    Available Now. Shop iPhone 6 and 6 Plus, They are all Brand new Unlocked original sealed in box With 1Year Apple Warranty and the complete accessories Buy more than 1unit and get a better price Wholesale/retail prices with fast free shipping,no delay We branches all over the continents...
  19. acHnuLL aDnan

    Wanted E-warranty samsung HP

    Assalamualaikum WBT.. ade sape2 yang boleh tolong resgisterkan e warranty hp samsung tak? pm plz :D
  20. tokmudin

    Wanted Samsung s5

    salam nak beli samsung s5 ( 2nd )..kot2 ada yg nak jual sbb nk tukar ke s6/iphone tangga harga 700-800 pm jika ada .. :)cgrock
Top
Log in Register