samsung

  1. K

    Wanted 2nd Samsung Galaxy Note 1 (Original)

    salam... seperti tajuk di atas.. saya sedang mencari samsung galaxy note 1 (ori) untuk anak buah saya.. yang 2nd saja dah ok...tapi yang penting function dan bateri semua masih ok la.. jika ada yang berminat boleh pm2 :) nyatakan kondisi fon anda, aksesori yang sy akan dapat dan harga tawaran...
  2. andikayanzz

    Wanted Samsung Galaxy Note2 ori/used(UrGeNt!!!)

    Salam kepada semua CG mambers...teman ingin mencari note 2 use original.. Jika ada rakan2 cg yang ingin menjual silalah PM best price kepada teman serta kondisi hp tersebut..segala maklum balas rakan2 cg amatla saya hargai...tqvvm
  3. samshul

    Wanted Samsung s4 4g lte

    mencari samsung s4 4g lte bawah rm900..kawasan kuala lumpur dan selangor..serius buyer
  4. rotloi

    To Sell Pre-order Samsung Galaxy S5

    S5 is now can be pre-order online by Malaysian . S5 is scheduled to be released on April. Most of the telcos skrg promotion S5... Dalam blog ini ada siap dapat vouncher RM100 untuk pre-oder S5... Harga anda boleh rujuk ...RM2000+.. no contract dengan mana mana telco...
  5. bayangankelam

    Wanted Samsung Galaxy S4 2nd

    Assalam seperti tajuk kat atas, sapa2 nak tolak S4 2nd boleh pm kat saya.. -condition mesti tip top -tak nak yg klon atau recond -harga boleh nego ( S5 dah nak kluar dah ni):D -Prefer COD area KL
  6. bayangankelam

    Wanted Samsung Galaxy S4 2nd

    Assalam seperti tajuk kat atas, sapa2 nak tolak S4 2nd boleh pm kat saya.. -condition mesti tip top -tak nak yg klon atau recond -harga boleh nego ( S5 dah nak kluar dah ni):D -Prefer COD area KL
  7. seanbuas

    Wanted Samsung Note 2 Clone V10 second hand

    Salam Warga CG-rian saya ingin membeli sebuah smartphone clone Note 2 clone V10 2ndhand bajet rm250 sahaja.kalau ada sapa2 nak letgo tu boleh pm saya ya. :):). p/s: nak bagi budak2 pakai.
  8. K

    Wanted Samsung Note 3/Mega 6.3 Clone (2nd sahaja)

    salam.. kepada rakan2 yang ingin menjual samsung note 3/mega 6.3 clone boleh pm/wasap saya.. nyatakan sekali : 1...harga tawaran 2...condition 3...spec 4...warranty 5...pakej 6...lokasi COD seller juga dialu2kan untuk menayangkan gambar sebenar fon :D +6 018 474 6769 tk. :)
  9. mave

    Wanted Battery ( samsung s3 clone),

    Assalamualaikum, Sy bru dpt s3 clone org bagi. Dia kata ini batch yang awal2 so battery taktau nak cari dekat mana, Battery samsung s3 clone ni nipis sikit dari original s3 sbb bila masuk original battery casing tak boleh tutup. Please sape2 ade jual sile pm ambe. nok beli. :D:D siapa tahu...
  10. WDots

    Wanted Samsung Grand, Grand Quattro atau S Duos..Murah2 Urgent!!

    Assalam.. Spt mana yg dinyatakan.. Sya mencari Samsung ORIGINAL.. bukan China Made or Korea Made... Baru atau Used yang padan dengan harga dan lebih murah dari kedai .. lebih murah dari org lain... Urgent :( budget ckup2 ada je.. utk diri sendiri dan org rumah.. Kalau ada nak tolak tu ...
  11. S

    (Q & A) Masalah Bateri Samsung Galaxy W

    saya punya samsung galaxy w mempunyai masalah bateri dah kembung walaupun belum sampai setahun guna.....bila tanya di kedai,tauke kedai kata memang samsung galaxy w ni bateri slalu problem kembung.....apa cara nak selesaikannya...
  12. T

    Wanted Samsung Galaxy Note II Clone/Copy Dual Simcard

    Saya tengah belek2 kedai dekat carigold. Saya dapati ramai yang menjual hs hs clone dan copy di CG ni. Tapi saya blurr, kerana spec yang saya cari rasanya tidak ada seller di CG ni jual. Sy mencari galaxy Note II Clone/Copy yang : 1) Utama : Boleh pakai 2 simcard. 2) Ram 1gb dan ke atas. 3)...
  13. Bent_Mark

    Wanted Register Samsung E-Warranty

    Salam, Ada tak sesiapa kat sini boleh tolong register hp samsung e-warranty ?? Kalau ada tinggalkan komen yer skali brape charge dikenakan :">:">
  14. Bent_Mark

    [WTA] Register Handphone Samsung

    Salam, ada sesiapa leh bantu den reg hp den ?? Beli yg second hand tapi warranty x reg lg
  15. P

    Wanted Samsung Galaxy S2

    kalo ada sapa2 yang nk letgo s2 tu bgtau yea..prefer COD area KL dan selangor..nk lg senang area gombak dan ampang.hehe..saya bajet dalam rm 800 dan kebawah:D kalo ada roger2 yea:)cgrock
  16. P

    Samsybg Galaxy tab p1000 @ p1010 casing

    nk beli casing @ cover belakang untuk galaxy tab saya kalo bleh,sertakan skali harga dan gambar ye.. kalo malu letak harga,letak gambar dlu,nnt kalo saya bekenan,..saya PM..hehe:D:)cgrock
  17. P

    Wanted Samsung galaxy tab P1000 2nd

    sapa yang nk letgo galaxy tab p1000 bgtau ye.. bajet rm 600:D
  18. S

    Wanted Galaxy tablet bayaran ansuran

    siape member2 ade info tentang bayaran ansuran atau ade sape2 nk jual leh bayar tiap bulan?? kecuali sengheng or court sb mahal sngat interestnye
  19. bayangankelam

    Wanted Samsung Galaxy Tab 7 Plus atau 7.7" 2nd

    aku sedang cari samsung galaxy tab 7 plus atau 7.7" 2nd. kalau ada yg memerlukan duit segera bleh pm aku. bajet rm500-700 shj. condition mesti tip top:D area kl Sentral atau kawasan sekitar *mesti ramai yg ckp tk "dpt punya harga mcm tu" / "kalau tablet china boleh la harga mcm tu" :D:D:D...
  20. J

    Wanted Samsung Galaxy Tab [Wifi & Boleh call]

    Salam warga CG, ada sape2 tau tak kat mana nk cari Galaxy Tab [Wifi & Boleh call] yang murah dah ok? Area Selangor/KL je
Top
Log in Register