CG Sponsors




~~ aMin_11 ~~

Active+ Member
Joined
Jun 6, 2014
Messages
2,586
Reaction score
0
Points
20
Salam,saya mencari seunit Handphone Lenovo A889 atau atau SME Samsung Grand Duos Used / terpakai,area kl atau selangor digalakkan.


Saya boleh datang ambil.cod.


Henfon + charger ori,kalo ada kotak full set pon lagi best :">


Condition biarla antara 8/10 - 10/10


*** hp da beli **

Bajet RM400 atau kebawah - bajet harga student2 je :D:">


Sekian Tq Tq
 
Last edited:
Sponsored Post

SmartBrain™

Active Member
Joined
May 18, 2013
Messages
1,212
Reaction score
0
Points
20
Apa keistimewaan a889 dgn a880, tgok yg satu lagi tu baru pun dah murah. Design pun nmpk best dan besar.
Skrin 6inci.. Cuma perbezaan antara kedua2 model pada kamera belakang. A880 5MP. A889 8MP.
 

Dzil77

Active Member
Joined
Dec 7, 2007
Messages
1,908
Reaction score
1
Points
20
Beli aje phone baru Huawwei Honor 3C
harga online baru rm499 tapi qualiti n spec sebenar phone sepatutnya dijual lebih 1k! :)paid
 

miecs

Super Active Member
Joined
Nov 12, 2009
Messages
5,769
Reaction score
355
Points
86
Beli aje phone baru Huawwei Honor 3C
harga online baru rm499 tapi qualiti n spec sebenar phone sepatutnya dijual lebih 1k! :)paid
Model ni tapi versi LTE 4G dh kluar kt msia ke belum?
 

~~ aMin_11 ~~

Active+ Member
Joined
Jun 6, 2014
Messages
2,586
Reaction score
0
Points
20
Beli mna? Brape harga dpt??
beli dekat2 dgn bangunan sime darby jln raja laut,harga iklan kat mudah rm437
smpi kedai lak kata rm437 tu beli dgn term and condition apply,kene beli acessories dgn harga rm50 baru blh dpt harga rm437 tu,kalo x harga [email protected] kalo x silap
then warranty hanya software aje,kalo nk full warranty tmbh rm60 utk full warranty board skrin betri selama setahun
bebulu btol aku diorg harga pusing2 camtu,so aku amek harga rm437 + warranty setahun rm60 + srin protector rm30 total rm527
nokharom punye seller mata sepet
 
Sponsored Post
Top
Log in Register