BTC USD 22,949.7 Gold USD 1,874.23
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Samsung Galaxy Note II Clone/Copy Dual Simcard

TolongMelayu

Freshie
Messages
17
Joined
May 14, 2011
Messages
17
Reaction score
0
Points
3
Saya tengah belek2 kedai dekat carigold. Saya dapati ramai yang menjual hs hs clone dan copy di CG ni. Tapi saya blurr, kerana spec yang saya cari rasanya tidak ada seller di CG ni jual.

Sy mencari galaxy Note II Clone/Copy yang :

1) Utama : Boleh pakai 2 simcard.
2) Ram 1gb dan ke atas.
3) 1.4 Ghz dan ke atas (kalo ada)
4) Kamera 8Mgapixel (back), 1.3mgapixel (Front)
5) Tidak bermasalah line terbang.
6) Sound die ok (kira sedang2, tak slow macam S3 copy.)
7) Boleh pakai bateri Ori.
8) Casing tak tertulis perkataan samsung tak jadi masalah. Cuma kalo ada tulis Samsung itu bonus lah.

Saya harap kengkawan bantu saya..Sbb tengok banyak sangat model. HDC lah, Sku3 lah, Clone2 lain yg takde jenama dll..

:(:)(:)((
 

CG Sponsors




Top
Log in Register