Wanted 2nd Samsung Galaxy Note 1 (Original)

CG Sponsors




khairul385

Legendary Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
14,397
Reaction score
10
Points
115
salam...

seperti tajuk di atas..
saya sedang mencari samsung galaxy note 1 (ori) untuk anak buah saya..
yang 2nd saja dah ok...tapi yang penting function dan bateri semua masih ok la..

jika ada yang berminat boleh pm2 :)

nyatakan kondisi fon anda, aksesori yang sy akan dapat dan harga tawaran anda..
harga tawaaran akan dipertimbangkan jika masih dalam bajet saya..tk :)
 
Sponsored Post

khairul385

Legendary Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
14,397
Reaction score
10
Points
115
bajet berapa bos?
bajet dalam rm480 ke bawah...

rasanya kalau nak trade in kat kedai, kedai akan ambik dalam rm3++ je (dah pernah tanya sebelum ni) :)
jadi lebih baik jual dekat saya kalau ada yang berhajat nak tukar fon tu :D
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
387
Points
136
bajet dalam rm480 ke bawah...

rasanya kalau nak trade in kat kedai, kedai akan ambik dalam rm3++ je (dah pernah tanya sebelum ni) :)
jadi lebih baik jual dekat saya kalau ada yang berhajat nak tukar fon tu :D
oic..murah ye trade in..:))

saya tolong bump jela ye..:)
 

khairul385

Legendary Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
14,397
Reaction score
10
Points
115
oic..murah ye trade in..:))

saya tolong bump jela ye..:)
gitu le nampak gayanya..
den pun ada guna note 1 ni..
tu yang nak try trade in tu..
last2 kedai ambik rm3++ je..

terus tak jadi trade in..
pakai je sampai tak boleh pakai haha :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register