Wanted Charger kereta untuk Samsung Omnia

CG Sponsors




kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,311
Points
191
sesiapa yang ada jual tu, please PM me, urgent...
 
Sponsored Post

intancare

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2008
Messages
381
Reaction score
1
Points
15
sesiapa yang ada jual tu, please PM me, urgent...
Beli aje inverter supply 220v pasang dekat lighter kereta, terus charge pakai adapter macam biasa. Nak ok pakai regulator sekali. Semua alat letrik boleh pakai kat dalam kete.

Nak tanya sikit? Saya nak beli Samsung Omnia, macamana ok tak?
adakah friendly & bagaimana dengan memorynya 4gb atau 8gb.
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
belom keluarkan... Aku dah pakai omnia dari bulan Sept lagi... memang takde charger kereta lagi....
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Omnia ok... Battery tahan jugak.... Cuma yang tak best nya susah nak SMS sebab keypad kecik sangat... Stylus pulak kena simpan kat lain.. Tak macam O2 aku pakai dulu.. Aku pakai yang 8GB jer.. cukup dah.. Memory card 4GB.. Processor speed normal.. tak laju sangatlah..
Internet guna OPERA ok.. Apa lagi nak tau pasal Omnia?
 
Last edited:

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Tuan Tanah, ada berita pasal car charger tu ke tak?
 

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,311
Points
191
takde...masih lagi mencari...
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Lokasi kat KL ker Tuan Tanah. Aku kat Kch nie susah sikit, kena tunggu stok KL dulu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register