BTC USD 69,567.3 Gold USD 2,364.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Charger kereta untuk Samsung Omnia

Sponsored Post

sesiapa yang ada jual tu, please PM me, urgent...

Beli aje inverter supply 220v pasang dekat lighter kereta, terus charge pakai adapter macam biasa. Nak ok pakai regulator sekali. Semua alat letrik boleh pakai kat dalam kete.

Nak tanya sikit? Saya nak beli Samsung Omnia, macamana ok tak?
adakah friendly & bagaimana dengan memorynya 4gb atau 8gb.
 
Omnia ok... Battery tahan jugak.... Cuma yang tak best nya susah nak SMS sebab keypad kecik sangat... Stylus pulak kena simpan kat lain.. Tak macam O2 aku pakai dulu.. Aku pakai yang 8GB jer.. cukup dah.. Memory card 4GB.. Processor speed normal.. tak laju sangatlah..
Internet guna OPERA ok.. Apa lagi nak tau pasal Omnia?
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register