Wanted Htc Flyer, Samsung tab 7

CG Sponsors




a.j

Fun Poster
Joined
Oct 6, 2011
Messages
705
Reaction score
0
Points
10
Salam.aku nak pakai Htc Flyer,samsung tab 7 ke sapa nak jual sila call aku kita bincang rege,kalo nak swap pon bole..aku bg samsung galaxy mini+topup duit.condition xde calar macam baru..:D
 
Sponsored Post

a.j

Fun Poster
Joined
Oct 6, 2011
Messages
705
Reaction score
0
Points
10
xde orang yang pakai flyer ke?xbest ke henset ni?nampak macam best review die...
 

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
23,591
Reaction score
2,975
Points
201
htc flyer memang bes..

tapi lagi bes samsung note..
 

meijin

Legendary Member
Joined
Oct 30, 2008
Messages
11,656
Reaction score
116
Points
123
siot tt..aku tertipu ngan tajuk thread...:eek:
 

a.j

Fun Poster
Joined
Oct 6, 2011
Messages
705
Reaction score
0
Points
10
:))hihi jangan marah aku tau kalo tajuk camtu gerenti ramai yang view, skgni berbelah bg plak bile aku review viewsonic viewpad..macam lagi best aje aku tengok..berbelah bagi plak antara viewpad ngan flyer..note mahal sangat aa harga die.tunggu harga murah dulu aa hehe
 

kronoz

Active Member
Joined
Jun 1, 2011
Messages
1,957
Reaction score
24
Points
25
tajuk berjaya menipu aku.. :)) :eek:

tapi hang confident ka orang yang masuk ni ada galaxy tab?

takut salah strategy marketing :eek:
 

epol rider

Active+ Member
Joined
Oct 25, 2010
Messages
3,381
Reaction score
36
Points
30
aku tertipu....
aku pakai Vivaz je.. :(
 

tokmudin

Legendary Member
Joined
Aug 18, 2010
Messages
11,757
Reaction score
367
Points
131
apsal aku termasuk kat sini ek ..:-?

ape pun, gud luck tt
 

energy

Active Member
Joined
Jan 27, 2011
Messages
1,332
Reaction score
0
Points
20


aku pakai flyer original maxis set..berapa berani amik? :)
syg nak jual tapi kalo harga berbaloi aku jual jgkla.
market dulu dekat 2k gak ni..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register