mesin

  1. W

    Wanted Mesin rumput

    sesiapa yg hendak atau ada menjual mesin rumput kat sini...PM detail or just reply what brand and the price,location??TQ:)cgrock
  2. joe_saipul

    Wanted Mesin kiub ais

    selamat sejahtera wahai warga CG sekalian. di sini saya ingin meminta bantuan dari sahabat CG sekalian.saya ingin mencari 2 buah mesin utk memproses ais tiub.tak kisah la second atau baru.kalau boleh yang buatan USA (5 tan)harga dalam RM120,000 kebawah. kalau tau kt mana area kl ada jual pun...
  3. sanz

    Wanted Fusion Splicer (Fiber Optic)

    Sape2 boleh offer mesin splicer ntok fiber. fujikura or fitel. PM aku. Serious buyer. kalau ade mane2 supplier pun ok gak.
  4. umys2u

    To Sell MESIN JAHIT SULAM UNTUK DIJUAL(JANOME MC300e)

    item sold...thanks for view
  5. majorkleen

    To Sell Mesin Cuci Carpet Terpakai

    dalam keadaan baik.. masih digunakan lagi...dan tiada masalah.. made in italy... siapa cepat dia dapat... harga RM1699 serius buyer only... call 019-6995215 ZAMREE :)cgrock
  6. kerandaterbang

    Wanted Supplier stationery, A4 paper dan mesin fotostat

    salam semua ahli forum and guest... aku sekarang ni tengah cari supplier A4 paper, stationery dan mesin fotostat untuk kedai aku yang baru nak buka tu... so sapa sapa yang tau atau memang supplier sila contact saya secepat mungkin [email protected] aku sekarang ni kat area perak tq to...
  7. multitrader

    Wanted Packaging machine - sachets Size

    Salam all.. saya tgh cari mesin untuk pack brang makanan dalam bentuk sachets.. standard size gula dekat hotel tuh.. yang bentuk boleh buat bantal banjang atau segi empat tepat. ada sesapa ada lobang?
  8. zaimi2

    Wanted Mesin Memotong Dan Mengupas bawang

    sesiapa yang jual pm saya.. boleh berunding kegunaan secara kecil-kecilan. tq
  9. trunnion

    Wanted Mesin jahit tepi

    salam sume.. aku tengah mencari mesin jahit tepi untuk mak aku.. tapi bajet dlm RM1000 je.. aku ade tengok kt internet, mesin baru, model Sister 620D harga dalam RM990..mesin ni spec nye sama dengan mesin jahit tepi SINGER14N555.. ataupun kalau ade sape2 yang tau mesin yang jenis macam ni...
  10. muamalahdotnet

    Wanted Mesin Pemotong Rumput dan Gunting Rambut

    Assalamualaikum Wr. Wbt...dan Salam Sejahtera.. Nak minta bantuan dari CGarian semua, kalau ada sesapa nak menjual menjual mesin pemotong rumput dan mesin gunting rambut (terpakai) bolehlah inform di sini, sebab nak buat bisnes potong rumput dan gunting rambut dari rumah ke rumah.. Tolong...
  11. peija06

    Wanted Alat Pengesan Logam (Metal Detector)

    Salam..:) Aku nak mintak tolong CGrian yg tau kat mane nk dptkan Alat Pengesan Logam (Metal Detector) ni.. fyi, aku nak cari yg berkualiti, user frenly n berpatutan harganya.:D byk pekdahnye klo ade alat ni, selain dpt cari bnda yg ilang mcm rantai, cincin, bnda logam yg kecik2 kita bleh wat...
  12. blink_182

    Wanted T-shirt heat press machine

    aku nk beli benda ni or harga bawah rm1400 kol aku k 0129588564
  13. blink_182

    Wanted T-shirt heat press machine

    aku nk beli benda ni or harga bawah rm1400 kol aku k 0129588564
  14. W

    Wanted Heat Press Machine

    Sesiapa penah beli heat transfer machine, boleh share2 tentang mesin yang dibeli tuh.....saya nak cari mesin...sesiapa ader jual/boleh bantu
  15. silverchair959

    Wanted Mesin Pemotong Ubi Kentang

    wahai CGrian semua... aku tengah mencari mesin pemotong ubi kentang... input = ubi kentang yg sudah dibuang kulit output = ubi kentang dlm bentuk dadu sesiapa yg tau mcm mana nak carik bleh bagitau yerk... jasamu dikenang... :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  16. tms

    Wanted coin washer machine and coin dryer machine

    salam semua.. i'm looking for coins laundry machines nak 5 and 2 coin dryer. untuk opening kedai bulan 7.. those who have this product and reasonable price email [email protected] 0122777832 nih personal business.. :">:D :)cgrock:)cgrock
  17. WMComm

    Heavy Duty Blender

    salam warga CG. :) sesiapa boleh berkongsi info tentang jenama,spec,harga dan di mana aku boleh dapatkan Heavy Duty Blender? :D setakat ni aku tau brand Waring International.spec ada cuma harga dan di mana aku x da info. #:-S ada yang dapat membantu memberi info selain brand di atas pada...
  18. msaifuln

    Wanted Mencari Mesin Ayam Golek/Pusing

    Salam warga CG, Mencari mesin ayam golek / ayam pusing. Sesape ada nak jual or tau mana tempat jual benda ni PM aku. Agak2 berapa harga alat ni? Thanks
  19. shah_azli

    Wanted Mesin pencincang pelepah sawit & rumput

    salam semua... aku tg mencari mesin pencincang pelepah sawit & rumput...utk beri mkn kambing... sape2 tau kat mn ade jual @ sendiri punya nak jual bole contact aku 019-7281691 @ PM je..x kira la baru @ 2nd hand...kalo 2nd hand lagi bagus..bole dpt murah skit..:)..sebaiknya lokasi sekitar MELAKA...
  20. NEMO

    Wanted Mesin Basuh 2nd hand

    Saper ada...yg xguna ke...janji leh pakai........aku dah penat dah basuh pakai tangan ni....xjugak naik muscle..:)):))
Top
Log in Register