• Forum searching still not well functioning . We have already working on it.

Forex Chart

sanz
Reaction score
481

Profile posts Latest activity Postings About

  • Salam bos..nk tau lebih lnjut pasal server cyber cafe ni..whatapps sy 0137198725...sy ade cyver cafe kt kawasan kmpung je ni...server sy da bnyk masalah..kirenye kene setup blik..biasela dah lame...ade 14 bijik pc client...duk rompin n9...bro leh setupkn balik?harap harhe murah..
    We are from ****** Forum , We are currently worked with many others brokers.

    If you join us you will get:

    - Rebate from our broker with every trade
    - No Deposit Bonus
    - 100% Deposit Bonus with AnBerFX and TeleTrade

    Interested please Contact us -
    Facebook :****** Forum
    Wechat :******
    Line :******
    Skype :******

    Join us: http://en.******.com/forum.php/?af_id=1020
    salam....blh bagi resepi n cara wat cakoi tu....aku dh puas cari resepi mcmane nk wat kt dlm cakoi beronngga....
    ye bos.. berminat juga tu, psl game server mcm mana nk tau lbh lanjut.. ada fb x bos..
    Salam bro..nak tanya sket lagi pasal u punye pakej ni..tempat tinggal kalau saya tgk longhouse tu triple sharing..ke ade twin sharing?..kalau yg dtg nye seploh orang contohnya, n ambil 5 bilik sbb nak 1 bilik dua orang..so kira cane bro?..ade tambahan byrn lg ke dlm pakej tuh?.
    salam bro...detail tentang diskless...harga dll..saya ada cc kat parit buntar...19 bijik..no games...13 tahun dah on...
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register