Wanted coin washer machine and coin dryer machine

CG Sponsors




tms

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
232
Reaction score
0
Points
10
salam semua..
i'm looking for coins laundry machines nak 5 and 2 coin dryer. untuk opening kedai bulan 7..
those who have this product and reasonable price email [email protected] 0122777832
nih personal business.. :">:D :)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

tms

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
232
Reaction score
0
Points
10
tak der org jual ker?
 

En. Rhoma Irama

Super Active Member
Joined
Nov 16, 2007
Messages
7,565
Reaction score
706
Points
111
brp harga tue??
coin operated washing machine cpu sahaja, mesin basuh beli lain, harga RM1300 seunit. Tahun ni aku tak pasti. Kene contact manufacturer ler. Aku bg contact korg ejas la sendiri.

Sebenarnya aku ada plan nak wat mende ni tahun lepas. Dah siap bayar deposit pon. Aku book 3 unit. Memandangkan aku takde masa nak run projek ni, so aku nak letgo deposit aku tu pada sapa yg berminat.

Sebab aku dah book. Jadi kalau aku nak bila2 diorg boleh supply. Kalau tak kene que sebab production bergantung pada permintaan.

Deposit aku bayar RM500 je untuk book.
 

tms

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
232
Reaction score
0
Points
10
coin operated washing machine cpu sahaja, mesin basuh beli lain, harga RM1300 seunit. Tahun ni aku tak pasti. Kene contact manufacturer ler. Aku bg contact korg ejas la sendiri.

Sebenarnya aku ada plan nak wat mende ni tahun lepas. Dah siap bayar deposit pon. Aku book 3 unit. Memandangkan aku takde masa nak run projek ni, so aku nak letgo deposit aku tu pada sapa yg berminat.

Sebab aku dah book. Jadi kalau aku nak bila2 diorg boleh supply. Kalau tak kene que sebab production bergantung pada permintaan.

Deposit aku bayar RM500 je untuk book.
depa install kan tak ? kalo boleh dgn mesin basuh an dryer skali.. enang nak buat maintanance.. call sorg jer..
 

En. Rhoma Irama

Super Active Member
Joined
Nov 16, 2007
Messages
7,565
Reaction score
706
Points
111
depa install kan tak ? kalo boleh dgn mesin basuh an dryer skali.. enang nak buat maintanance.. call sorg jer..
semua diorg buatkan... pastu diorg akan ajar ko cara2 wat maintenance dan setting cpu.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register