Heavy Duty Blender

CG Sponsors




WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
salam warga CG. :)

sesiapa boleh berkongsi info tentang jenama,spec,harga dan di mana aku boleh dapatkan Heavy Duty Blender? :D

setakat ni aku tau brand Waring International.spec ada cuma harga dan di mana aku x da info. #:-S

ada yang dapat membantu memberi info selain brand di atas pada harga yang ekonomi? :D
 
Sponsored Post

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
heavy duty blender tu ape dia . mcm blender cili tu ke sis ?
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Nak wat biz apa lak nie TT... :-?
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
heavy duty blender tu ape dia . mcm blender cili tu ke sis ?
sis?tu marka aku da,aku bukan sis tapi bro. :))
heavy duty blender yang aku maksudkan ialah untuk pecahkan ais tanpa was-was.. :)paid
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
sama cam aku buat dulu:D
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
tapi ice blended gne blender biasa jela TT:D
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
x berasap ke nanti? :-?
mata blender macam mana plak kondisi?
la..ko prepare le 2,3 blender beb.kalau2 time cbuk tu nak
buat.kalau gne 1 blender kan dah rugi masa dah.kalau pasal mata
pisau tu, kalau average ko gne 5 jam sehari,3 bulan tahan lagi.
sebb nak blend ais
:D:D
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
la..ko prepare le 2,3 blender beb.kalau2 time cbuk tu nak
buat.kalau gne 1 blender kan dah rugi masa dah.kalau pasal mata
pisau tu, kalau average ko gne 5 jam sehari,3 bulan tahan lagi.
sebb nak blend ais
:D:D
2 ke 3 blender? :eek:
1 blender biasa harga dalam berapa ek?yang brand ok punya.
mana lagi bijak,1 blender heavy duty 3 jug atau 3 blender biasa 3 jug? :-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register