BTC USD 61,178.6 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

kerandaterbang

Fun Poster
Joined
Dec 8, 2009
Messages
100
Reaction score
0
Points
10
salam semua ahli forum and guest...
aku sekarang ni tengah cari supplier A4 paper, stationery dan mesin fotostat untuk kedai aku yang baru nak buka tu...
so sapa sapa yang tau atau memang supplier sila contact saya secepat mungkin

[email protected]

aku sekarang ni kat area perak

tq to all of u
 
Sponsored Post

mamaimran

Super Active Member
Joined
Jun 14, 2009
Messages
6,048
Reaction score
146
Points
73
contact shany tan. dia ada kedai beso kt perak. dia aktif dlm thread prepaid n thread sy; lampin pakai buang import
 

shany

Active Member
Joined
Aug 5, 2008
Messages
1,750
Reaction score
5
Points
25
salam semua ahli forum and guest...
aku sekarang ni tengah cari supplier A4 paper, stationery dan mesin fotostat untuk kedai aku yang baru nak buka tu...
so sapa sapa yang tau atau memang supplier sila contact saya secepat mungkin

[email protected]

aku sekarang ni kat area perak

tq to all of u

bro..
Perak katner tu.? :D
 

shany

Active Member
Joined
Aug 5, 2008
Messages
1,750
Reaction score
5
Points
25
contact shany tan. dia ada kedai beso kt perak. dia aktif dlm thread prepaid n thread sy; lampin pakai buang import

ehh..
mna de beso.. kecik jer.. :">
blh la cari makan ckit2.. :))
 

kerandaterbang

Fun Poster
Joined
Dec 8, 2009
Messages
100
Reaction score
0
Points
10
saya area kampar cadang nak ambik banyak barang stationery ngan a4 paper..
bro boleh tolong ke?
ni no fon saya 019-4974146.
tak pun bro kasi no fon saya col bro..
 

abangbeca

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2009
Messages
8,710
Reaction score
155
Points
73
aku pun tgh carik gak...saper2 leh supply stationery tuh leh gak pm aku....sorry bro..terjah sikit thread ko nih...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register