pembekal kertas

  1. E

    Wanted Mencari Supplier / Pembekal A4, A3 dan alat2 stationary

    Saya sedang mencari pembekal bagi A4 dan kertas2 lain. Juga jika anda boleh supply barang2 alat tulis dan juga buku nota. Boleh emailkan quotation kepada email [email protected] . Kalau boleh COD area Cyberjaya. Terima Kasih.
  2. arepalooza

    Wanted Mencari kilang/pembekal kertas jenama Wales

    Assalamualaikum semua. Harap warga CG boleh tolong sy cari kilang/pembekal produk kertas jenama Wales. Dah berbulan2 cari still tak jumpa. https://www.fauzul.com.my/product/30255/a4-synthetic-transparent-sticker-50s
  3. Mo Zu

    Wanted Supplier A4 Paper

    As Salam. Sesiapa ade membekal A4 paper boleh tampil.. :D Memerlukan dalam kuantiti yg banyak.
  4. S

    Wanted Recycled Brown Paper

    Assalammualaikum Saya mencari mana2 seller yang menjual recycle brown paper untuk tujuan packaging. Quantity x bnyk untuk kegunaan sendiri (personal). Tapi mesti recycled ya.. yg macam org bungkus goreng pisang tu.. tak mo jenis bag.. Nak macam di bawah kalau dah dipotong lagi bagus...
  5. cebisan

    Wanted Paper Art Cards

    Askm. :) Ada tak sesapa lam CG ni supply paper art card? Susah bebeno nak dapatkan info. #:-S Saya tak beli dalam kuantiti yang banyak.. Baru nak merangkak dalam dunia printing.. :"> Kalau ada.. tolong bagi price. Mekasih. ", *deliver to Sarawak.
  6. ShakiraMustafa

    Wanted Supplier kertas kad kahwin di kelantan

    Dengan lafaz بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera buat semua warga CariGold. Minta kerjasama ahli CG yg berada dikelantan, ada sape2 tau supplier kertas untuk buat kad kawin, tolong pm aku. Terima kasih :)cgrock
  7. Empires_Knight

    Wanted Supplier Kertas A4 IK Yellow

    Assalamualaikum...:) saya mencari supplier untuk kertas a4 ik yellow 80 gsm..penghantaran ke Temerloh @ Mentakab (PAHANG)..belian sebanyak 400 Ream (40 kotak)..mohon emelkan quotation ke: [email protected] 013-4927281 (amin) **harga cantik, saya akan order..harga termasuk kos...
  8. khg

    Wanted Supplier toner printer, kertas, bateri AA

    Ada sesapa yang boleh bagi the best price senarai barang di bawah. PM atau email [email protected] *bagi the lowest price, nk lawan harga nehh... :)cgrock Toner HP Laser Jet (P2035,2055) Black - CE505A (05A) 15 unit Kertas A4 Putih, 80gsm 300 rim Bateri Alkaline AA Energizer...
  9. C

    Wanted Pembekal A4 paper brand paper one atau lain2. (Double A TAK NAK )

    Salam warga CG. kawan nk carik sape2 pembekal a4 paper 80 gsm brand keutamaan PAPER ONE.. kalu ade brand cam IK pon xpe.. tp tak nk double A.. boleh email kan or pm kawan harga n brape kuantiti yang leh supply.. :)cgrock:)cgrock
  10. G

    Wanted Supplier kertas A4 Ik (yellow)

    salam warga cg kiranya ada dikalangan warga cg yg dpt membantu untuk dapat suplier kertas A4 ik yellow dengan harga yang berpatutan.Ada kawan sy ni, dia wat biz stationery pah tu search barang kat google, bila dpt 1 sykt ni dia buat payment rm13k tup tup barang x sapa.duit lesap dah le duit...
  11. drzairie

    Wanted A4 PAPER 80gsm

    Assalam. DEN NAK BOLI KERTAS A4 80gsm (500pcs /rims) 1)10,000 rims diperlukan. 2) kertas A4 dan wrapping sendiri (dsign wrapping disediakan ) 3) A4 80gsm (500pcs) 4)C.O.D Sentul Harga buleh pm den.. Terima Kasih.
  12. zaimi2

    Wanted ~Perlukan 90ribu RIM KERTAS A4 BEST PRICES~

    salam saya nak dengar offer dari anda semua provide saya harga untuk 90ribu rim kertas A4 saya nak tau jenis kertas harga serim.. saya perlukan a.s.a.p ni no tel saya 017 3603427 zaimi email quotation anda ke [email protected]
  13. Syazfirul Enterprise

    To Sell [CLOSED] A4 IK Yellow Dengan Harga Yang MURAH!!!

    Min Order untuk IK Yellow 500 reem IK Yellow 70G : 500 reem - RM 7.50 1000 reem - RM 7.40 IK Yellow 80G : 500 reem - RM 8.50 1000 reem - RM 8.40 Penghantaran Percuma * Tengok pada tempat Syazfirul Enterprise. 0192732610
  14. F

    To Sell Kertas A4 Indah Kiat 70gsm 450s Pada Harga Murah

    SALAM 1 MALAYSIA,SYARIKAT KAMI MEMBEKAL A4 PAPER JENAMA INDAH KIAT PADA HARGA YG MURAH A4 INDAH KIAT 450S 70GSM = RM6.99 1 RIM(MIN ORDER 1000RIM) = RM6.69 1 RIM(MIN ORDER 5000RIM) HARGA TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN...HANTARKAN QUOTATION ANDA KE [email protected] :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  15. rahmatcorp

    To Sell Pembekal kertas A4 Indah Kiat, Lucky Star

    MEMBEKAL A4 (IK) A) Indah Kiat (IK) 1) IK A4 70g (450's)_rm8.50 2) IK A4 80g (450's)_rm9.50 3) IK A3 70g (450's)_rm19 4) IK A3 80g (450's)_rm22 5) IK A4 PLUS 70g (500's)_rm9.70 6) IK A4 PLUS 80g (500's)_rm10 7) IK B5 70g (900's) B) Lucky Star (LS) 1) LS A4 70g (440's) 2) LS A4 80g...
  16. Silveray

    Wanted Supplier A1 Roll paper

    mencari contact supplier untuk A1 Roll plotter paper. sape2 ade tau mane nak dapat paper ni dengan harge borong. kilang ke supplier ke. -inkjet plotter paper 80gm -inkjet tracing paper 110gm -plain linen paper
  17. moshama

    Wanted Indah Kiat a4 paper area Seremban

    salam.. sy nak cari supplier indah kiat 70gram..tp buat permulaan ni sy nak beli dlm kuantiti kecil dulu..dlm 60reams..baru nak start meniaga.klu ada sape2 yg boleh supply area seremban,bgtau la..klu harga cantek, boleh terus order. TQ
  18. J

    Wanted Mencari pembekal kertas A4 80gsm

    salam warga CG... sy sedang mencari pembekal kertas A4 80gsm.. sape2 yg boleh bekalkan sila tgglkn company detail & add email..boleh sy enquiry quote..klau harga ok kita boleh deal... pertyaan sila email ke [email protected] call /0174816282
  19. punkjunk86

    Wanted Kertas A4 double A diperlukan 10,000 set [dah tutup]

    Salam semua CGrian sekalian, aku sedang mencari mana2 pembekal atau pemborong ke apa2 jer la yg boleh suply kepada kawan aku 10,000 set kertas duoble A. untuk harga sila PM aku atau just tulis dekat sini. untuk harga menarik aku akan amik oang tu sebagai suplyer.. bayaran cash.:)paid tq
  20. kerandaterbang

    Wanted Supplier stationery, A4 paper dan mesin fotostat

    salam semua ahli forum and guest... aku sekarang ni tengah cari supplier A4 paper, stationery dan mesin fotostat untuk kedai aku yang baru nak buka tu... so sapa sapa yang tau atau memang supplier sila contact saya secepat mungkin [email protected] aku sekarang ni kat area perak tq to...
Top
Log in Register