BTC USD 31,713.8 Gold USD 1,784.81
Time now: Jun 1, 12:00 AM

cebisan

Fun Poster
Joined
Sep 3, 2010
Messages
552
Reaction score
6
Points
15
Askm. :)
Ada tak sesapa lam CG ni supply paper art card? Susah bebeno nak dapatkan info. #:-S Saya tak beli dalam kuantiti yang banyak.. Baru nak merangkak dalam dunia printing.. :">

Kalau ada.. tolong bagi price. Mekasih. ",

*deliver to Sarawak.
 
Sponsored Post

sidiq90

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2008
Messages
753
Reaction score
19
Points
15
nak berapa kuantiti bos? area sarawak ke?
 

pajamada

Active+ Member
Joined
Apr 19, 2011
Messages
2,979
Reaction score
1,318
Points
106
artcard ade byk tuan..
nak yang mane?

210, 230, 310

size ape yg tuan nak?
berapa kuantiti?

tuan emel kat sy [email protected]

sy reply asap
 

pajamada

Active+ Member
Joined
Apr 19, 2011
Messages
2,979
Reaction score
1,318
Points
106
Baru je nak bukak emel nak compose new emel dah ada dah emel dari bro pajamada :)cgrock

dah reply dah [STRIKE]tuan[/STRIKE] :D

kalau [STRIKE]tuan[/STRIKE] baru berjinak dalam bidang printing ni, mmg bagus sangat la. sy dengar kat area sarawak sana, dah dimonopoli cayanunalip. harga pun jauh mahal kat sana. saya takde la lame mana dalam bidang ni. baru masuk tahun ke-sembilan. kalau [STRIKE]tuan[/STRIKE] ada ape2 nak tanya, sy boleh tolong jawabkan apa yg saya tau

kalau [STRIKE]tuan[/STRIKE] berminat, boleh jadi dealer kami yang pertama di borneo :D

prempuan rupernye tt ni.heheh
sorry cik/puan
 
Last edited:

cebisan

Fun Poster
Joined
Sep 3, 2010
Messages
552
Reaction score
6
Points
15
:D Memang terpaksa deal ngan cayanunalif. Almost everything for the moment. Kalau ada peluang seperti yang diunjurkan.. inshaALLAH kalau saya mampu saya terima. :)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register