printing service

  1. R

    To Sell Tshirt printing murah rm10

    Printing tshirt basic murah rm10. Silk screen. PROMOSI JUN 2018 *order 20 helai ke atas dapat 2 helai free. *order 50 helai ke atas dapat 3 helai free. *Free design *Free blok Whatsapp 0168484574 Ken untuk details. Whatsapp sahaja. Fb:raventshirtsatu Insta:ravenclothing1
  2. maliknor69

    To Sell Himax cleaner

    Spray serbaguna untuk industri printing. Harga : RM30.00 satu tin (termasuk kos postage Semenanjung) Untuk order, boleh hubungi Malik Nor (0134406769)
  3. A

    To Sell Servis Graphic Design Sekitar Melaka

    Salam sejahtera dan selamat pagi. Kami merupakan sebuah syarikat kecil beroperasi di Melaka yang menjalankan perniagaan berasaskan perkhidmatan multi-tasking pada harga yang berpatutan. antara perkhidmatan yang kami tawarkan adalah: - Advertising (Edar Flyers) - Graphic Designing - Web...
  4. xantiang

    To Sell Bunting harga borong - dari RM3 [Ejen Diperlukan]

    Bunting 2x4 feet Kayu+dawai CASH TERM ONLY 10PCS - RM60 @ RM 6 each 20PCS - RM80 @ RM4 EACH (Promosi Sehingga 31DEC2016) (Until Further Notice) 50pcs - RM210 @ RM4.20 EACH 100pcs - RM360 @ RM3.60 EACH 300pcs - RM900 @ RM3 EACH Penghantaran sekitar Kajang, Cheras, Nilai. Kawasan lain boleh...
  5. zorro30

    To Sell (UPDATE 18/1/15 ) Pakej Design Logo Syarikat + FREE 10 box bisnes kad Rm80 & lain2

    (UPDATE 18/1/15 ) Pakej Design Logo Syarikat + FREE 10 box bisnes kad Rm80 & lain2 Salam warga cg semua. Bosan dgn online promo? tiada peningkatan sales produk/perkhidmatan anda di online? Mari Cuba promo secara OFFLINE pula. Pelbagai cara tingkatkan Jualan produk & perkhidmatan anda secara...
  6. silentkiller

    Wanted Printing logo kotak

    salam semua warga cg.. ada tak kat sini yg boleh print logo di kotak? kotak dah ada.. waktu nak guna dah hampir tapi sy belum print lagi..tu yg terdesak..huhu sebelum ni deal dgn sesorang tapi last2 minit dengan mudah dia kata tak boleh.. sy di area kedah..kalau ada yg di penang dan...
  7. A

    Wanted Softcover catalog, kuantiti sedikit

    salam, saya tngah cari orang yang bole buat softcover catalog kuantiti 10 pcs je. saiz: a4 page: kurang dari 20 sila pm saya atau wassap/mesej di +6 011-2527 2818 (no call)
  8. gmsatria

    Wanted Design & printing majalah

    salam semua, Siapa yang berkebolehan dalam design majalah..ala2 majalah sekolah dengan harga paling kawtim..PM saya..sekitar Cyberjaya..khidmat print jg diperlukn...TQ Saiz Majalah : A4 Jumlah muka surat : +-60 (full color, art paper) Muka depan/belakang : Glossy laminate Kuantiti : 76
  9. Rezekiillahi

    Wanted Perkhidmatan sulam dan cetak diperlukan.

    Saya memerlukannya dengan segera. Harga terendah akan dipilih.kuantiti yang ingin ditempah 300 helai. Sila. Hubungi 0122593236 whatapps sahaja.
  10. 3

    Wanted Closed!

    Hello. korang tau x mcm mana nak dpt projek gov. 'projek' mksd sy lebh kpd printing like file folder. letterhead etc. sy nk cari org yg nak order dgn jumlah yg byk terus. area sabah kalau boleh. but if ada luar kawasan pun boleh juga. thanks member cg yg cool semua. #:-S#:-S
  11. M

    To Sell Design & Printing

    WTS/forsale: Salam semua , Bagi sesiapa yang nak minta design namecard. flyer. brochure. menu makanan dan lain2 jenis design. Boleh contact saya. Printing pun ada. harga dijamin MURAH.:)paid Ok ya kawan-kawan semua, PM me k. www.domain expired
  12. M

    To Sell Design, printing & website service TERMURAH!

    Assalamualaikum wbt. Kami ada menyediakan servis Design & printing for namecard, logo, flyer, etc. Untuk apa2 pertanyaan : Whatsapp 019-8414469 Facebook page : /3PixelDesign Visit us www.domain expired Big thanks.:)cgrock:)cgrock:)cgrock
  13. Rainbow Flyers

    Wanted Printing Company - Area Sungai Petani - Closed

    I duk mencari syarikat printing utk print flyers.. Harga murah & kualiti elok yang kita mahu So, kalau anda di Sungai Petani.... pm nama perniagaan, area, no cotact ASAP TQ
  14. munirahh88

    Wanted Printing/pembuat sticker cermin kereta

    Salam...saya mencari pembuat sticker lekat dalam cermin kreta... Boleh pm x..design saiz mcm roadtax kereta... Nak buat dalam 50 keping
  15. M

    Wanted Tempah sticker untuk home bisnes

    Salam Sejahtera, Nak bukak tender pada cgrian yg boleh buat sticker utk home bisnes. without die cut or not. Harga termurah dan kualiti terbaik akan diambil kira. Thank contoh sticker... -Saiz lebih kurang 65mm x 35mm (oval) -kalis air -anggaran 100pcs
  16. bassagent

    Wanted Servis printing t-shirt silkscreen saiz A3/fullbody

    salam..sya ada bt design tshirt utk satu bisnes local brand..akan produce tshirt dlm 2 bulan lgi... sebelum tu mencari servis printing jenis silkscreen saiz besar full body(dari bawah ke paras dada) atau A3... contoh mcm ni klik sini atau macam ni.. klik sini tak kisah hitam putih atau...
  17. tuksidang

    Wanted Perlukan servis printing flyers

    Saya perlukan quotation terbaik dari kawan kawan yang buat bisnes printing. Saya nak tempah flyers ni dan perlukan sebut harga terbaik. Ini detail : Description : Flyer Size : 148mm X 210mm (A5) Material : Art Paper 105GSM Print Side : Double Sided Print Colour : Full Colour CMYK Quantity ...
  18. no trade

    Wanted Printing atas foil plastic

    Korang pernah print utk foil plastic tak? Aku tgh cari kedai yg blh print atas foil ni. Kalau ada info or korang buat biz ni blh PM aku.
  19. K

    Wanted Tempat print business card

    Assalamualaikum... Nak tumpang tanya, kat mana agaknya tempat ada buat print business card siap boleh emboss/deboss... Pastu yang boleh buat print letterpress business card... Siap dgn pilihan paper yg smart2 mcm cotton paper ke cream paper ke... Area kuala lumpur... Kalau ada sesiapa tahu...
  20. astagold.UMOFX

    Wanted Sykt melayu yg ada buat stiker kat Johor

    tgh carik kompeni melayu yg buat stiker. yg ada mesin potong stiker tu. area jb/p.gudang/kulai/kota tinggi dekat sket :D
Top
Log in Register