paper

  1. Mo Zu

    Wanted Supplier A4 Paper

    As Salam. Sesiapa ade membekal A4 paper boleh tampil.. :D Memerlukan dalam kuantiti yg banyak.
  2. samad

    Wanted Double A 80G/500Pcs/Kuala Lumpur

    Seperti tajuk di atas: Mencari pembekal Double A, 80Gram, 500 Helai dan kuantiti 8800 reams. Kalau boleh penghantaran sekitar KL. Term COD. Letak sini harga termurah anda. NO PM please.
  3. S

    Wanted Recycled Brown Paper

    Assalammualaikum Saya mencari mana2 seller yang menjual recycle brown paper untuk tujuan packaging. Quantity x bnyk untuk kegunaan sendiri (personal). Tapi mesti recycled ya.. yg macam org bungkus goreng pisang tu.. tak mo jenis bag.. Nak macam di bawah kalau dah dipotong lagi bagus...
  4. cebisan

    Wanted Paper Art Cards

    Askm. :) Ada tak sesapa lam CG ni supply paper art card? Susah bebeno nak dapatkan info. #:-S Saya tak beli dalam kuantiti yang banyak.. Baru nak merangkak dalam dunia printing.. :"> Kalau ada.. tolong bagi price. Mekasih. ", *deliver to Sarawak.
  5. D

    Wanted Recycled Paper A4

    Salam semua warga CG kt mana nk jual A4 paper yg da guna sebelah.. kengkadang ada company yg nk pakai kertas ni..nk save cost? :D:D
  6. C

    Wanted Pembekal A4 paper brand paper one atau lain2. (Double A TAK NAK )

    Salam warga CG. kawan nk carik sape2 pembekal a4 paper 80 gsm brand keutamaan PAPER ONE.. kalu ade brand cam IK pon xpe.. tp tak nk double A.. boleh email kan or pm kawan harga n brape kuantiti yang leh supply.. :)cgrock:)cgrock
  7. K

    Wanted Pengilang untuk hasilkan barang dari brown paper

    Assalamualaikum, Saya Khairur, Tujuan join CG ni tak lain tak bukan, nak berkongsi. Ilmu tuan puan saya mau pelajari. Dan peluang2 dari pihak saya akan dimaklumkan. Tanpa berlengah: Saya bekerja di SEA Pacific Paper Tech Sdn Bhd, Kamunting Perak. www.spptsb.com kami pengeluar kertas daripada...
  8. G

    Wanted Supplier kertas A4 Ik (yellow)

    salam warga cg kiranya ada dikalangan warga cg yg dpt membantu untuk dapat suplier kertas A4 ik yellow dengan harga yang berpatutan.Ada kawan sy ni, dia wat biz stationery pah tu search barang kat google, bila dpt 1 sykt ni dia buat payment rm13k tup tup barang x sapa.duit lesap dah le duit...
  9. zaimi2

    Wanted ~Perlukan 90ribu RIM KERTAS A4 BEST PRICES~

    salam saya nak dengar offer dari anda semua provide saya harga untuk 90ribu rim kertas A4 saya nak tau jenis kertas harga serim.. saya perlukan a.s.a.p ni no tel saya 017 3603427 zaimi email quotation anda ke [email protected]
  10. F

    To Sell Kertas A4 Indah Kiat 70gsm 450s Pada Harga Murah

    SALAM 1 MALAYSIA,SYARIKAT KAMI MEMBEKAL A4 PAPER JENAMA INDAH KIAT PADA HARGA YG MURAH A4 INDAH KIAT 450S 70GSM = RM6.99 1 RIM(MIN ORDER 1000RIM) = RM6.69 1 RIM(MIN ORDER 5000RIM) HARGA TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN...HANTARKAN QUOTATION ANDA KE [email protected] :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  11. puteraimpian

    To Sell A4 scrap paper, paper kualiti, stok banyak, urgent

    aku ada scrap paper, kualiti paper punyer saiz A4..... STOK BANYAK....... PM aku cepat.. nak tolak
  12. Jeb

    To Sell Recycle paper

    salam warga CG, saya nak tnya kawasan area kajang/bangi yang beli kertas2,surat khabar dan plastik untuk recycle. kot2 ade warga CG yg tau mana tempat yg boleh beli barang2 seperti di atas.thanks in advance:D
  13. tms

    Wanted Double A 80gsm A4Paper

    Salam CGrianssssssss... just dapat info that harga kertas akan naik.. btol ker? ada sesapa tau.. btw.. Double A 80gsm.. I dah dapat supplier bagi rm 9.50... thank you pada yang membantu.. ada sesapa yang boleh bagi harga lagi menarik ? kalo tak der mai order.. transport sendri .. location...
Top
Log in Register