BTC USD 23,967.6 Gold USD 1,787.93
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Jeb

CG Top Poster Club
gem
Messages
39,505
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
salam warga CG,

saya nak tnya kawasan area kajang/bangi yang beli kertas2,surat khabar dan plastik untuk recycle.

kot2 ade warga CG yg tau mana tempat yg boleh beli barang2 seperti di atas.thanks in advance:D
 
Sponsored Post

Jeb

CG Top Poster Club
gem
Messages
39,505
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
bump2.:D:D
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
gem
Messages
33,481
Paid Membership
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,481
Reaction score
412
Points
136
bro ada berapa tan barang tu...banyak ker? nak aku arrangekan ker?
 

oimates

Active+ Member
Messages
2,933
Joined
May 10, 2009
Messages
2,933
Reaction score
42
Points
30
bos, klu x brape byk leh angkut sendiri hantar kat jalan reko tu..sebelah hentian kajang..situ ada tempat jual barang2 recycle..

klu byk sangat, cari yg boleh datang angkut..nnt aku try tanya bdk opis aku no phone brother yg biasa angkut kertas2 dari opis aku ni..
tapi dia datang klu betul2 banyak je la..
 

oimates

Active+ Member
Messages
2,933
Joined
May 10, 2009
Messages
2,933
Reaction score
42
Points
30
pastu tips dia klu nak jual, kertas putih jgn campur surat khabar atau kertas yg bewarna..

ikut harga, kertas putih mahal skit dari yg berwarna..tapi klu campur, automatik dia kira harga kertas warna...

better asing siap2..
 

Jeb

CG Top Poster Club
gem
Messages
39,505
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
bos, klu x brape byk leh angkut sendiri hantar kat jalan reko tu..sebelah hentian kajang..situ ada tempat jual barang2 recycle..

klu byk sangat, cari yg boleh datang angkut..nnt aku try tanya bdk opis aku no phone brother yg biasa angkut kertas2 dari opis aku ni..
tapi dia datang klu betul2 banyak je la..

kalau dekat jalan reko tu kira dekat sgt dah ngan opis aku ni.boleh anta sendri.hihi nanti dapat no tepon kasi ek.:D:D
 

Jeb

CG Top Poster Club
gem
Messages
39,505
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
pastu tips dia klu nak jual, kertas putih jgn campur surat khabar atau kertas yg bewarna..

ikut harga, kertas putih mahal skit dari yg berwarna..tapi klu campur, automatik dia kira harga kertas warna...

better asing siap2..

owh aku bnyak kertas warna je ni.hehehe 1kg dia amik berapa tu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register