kertas a4

  1. Mo Zu

    Wanted Supplier A4 Paper

    As Salam. Sesiapa ade membekal A4 paper boleh tampil.. :D Memerlukan dalam kuantiti yg banyak.
  2. samad

    Wanted Double A 80G/500Pcs/Kuala Lumpur

    Seperti tajuk di atas: Mencari pembekal Double A, 80Gram, 500 Helai dan kuantiti 8800 reams. Kalau boleh penghantaran sekitar KL. Term COD. Letak sini harga termurah anda. NO PM please.
  3. sidang muda

    To Sell A4 paper promotion

    SEKADAR MENOLONG KAWAN BERNIAGA BOLEH JUGA MELAWAT BLOG BELIAU acestationery2u.blogspot.com
  4. MugenMTX5

    Wanted Mencari Kilang A4 Paper - KOMISEN -

    Assalamualaikum.. - tak nak citer pepanjang.. - sekarang tengah mencari kilang yang bebetul POTONG BIG ROLL untuk di jadikan A4 Paper Di Malaysia Atau Indonesia (TIDAK MAHU AGENT atau ORANG TENGAH) - Sesiapa Leh Bagi Maklumat Sehingga Projek Berjaya Berjalan.. - Akan Terima Habuan.. ( RM 5,000-...
  5. Empires_Knight

    Wanted Supplier Kertas A4 IK Yellow

    Assalamualaikum...:) saya mencari supplier untuk kertas a4 ik yellow 80 gsm..penghantaran ke Temerloh @ Mentakab (PAHANG)..belian sebanyak 400 Ream (40 kotak)..mohon emelkan quotation ke: [email protected] 013-4927281 (amin) **harga cantik, saya akan order..harga termasuk kos...
  6. khg

    Wanted Supplier toner printer, kertas, bateri AA

    Ada sesapa yang boleh bagi the best price senarai barang di bawah. PM atau email [email protected] *bagi the lowest price, nk lawan harga nehh... :)cgrock Toner HP Laser Jet (P2035,2055) Black - CE505A (05A) 15 unit Kertas A4 Putih, 80gsm 300 rim Bateri Alkaline AA Energizer...
  7. D

    Wanted Recycled Paper A4

    Salam semua warga CG kt mana nk jual A4 paper yg da guna sebelah.. kengkadang ada company yg nk pakai kertas ni..nk save cost? :D:D
  8. C

    Wanted Pembekal A4 paper brand paper one atau lain2. (Double A TAK NAK )

    Salam warga CG. kawan nk carik sape2 pembekal a4 paper 80 gsm brand keutamaan PAPER ONE.. kalu ade brand cam IK pon xpe.. tp tak nk double A.. boleh email kan or pm kawan harga n brape kuantiti yang leh supply.. :)cgrock:)cgrock
  9. drzairie

    Wanted A4 PAPER 80gsm

    Assalam. DEN NAK BOLI KERTAS A4 80gsm (500pcs /rims) 1)10,000 rims diperlukan. 2) kertas A4 dan wrapping sendiri (dsign wrapping disediakan ) 3) A4 80gsm (500pcs) 4)C.O.D Sentul Harga buleh pm den.. Terima Kasih.
  10. zaimi2

    Wanted ~Perlukan 90ribu RIM KERTAS A4 BEST PRICES~

    salam saya nak dengar offer dari anda semua provide saya harga untuk 90ribu rim kertas A4 saya nak tau jenis kertas harga serim.. saya perlukan a.s.a.p ni no tel saya 017 3603427 zaimi email quotation anda ke [email protected]
  11. moneymaker

    Wanted Lesen AP untuk eksport kertas A4 paper

    Salam ada sesiapa tahu dekat mana boleh sewa atau pinjamkan AP untuk eksport kertas A4?Barang dah ada sekarang hanya perlukan AP sahaja harap ada yang tahu atau recommend kan:D komisyen akan diberi tinggi:) hubungi saya untuk detail. 017-4494695 syazwan
  12. Syazfirul Enterprise

    To Sell [CLOSED] A4 IK Yellow Dengan Harga Yang MURAH!!!

    Min Order untuk IK Yellow 500 reem IK Yellow 70G : 500 reem - RM 7.50 1000 reem - RM 7.40 IK Yellow 80G : 500 reem - RM 8.50 1000 reem - RM 8.40 Penghantaran Percuma * Tengok pada tempat Syazfirul Enterprise. 0192732610
  13. F

    To Sell Kertas A4 Indah Kiat 70gsm 450s Pada Harga Murah

    SALAM 1 MALAYSIA,SYARIKAT KAMI MEMBEKAL A4 PAPER JENAMA INDAH KIAT PADA HARGA YG MURAH A4 INDAH KIAT 450S 70GSM = RM6.99 1 RIM(MIN ORDER 1000RIM) = RM6.69 1 RIM(MIN ORDER 5000RIM) HARGA TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN...HANTARKAN QUOTATION ANDA KE [email protected] :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  14. rahmatcorp

    To Sell Pembekal kertas A4 Indah Kiat, Lucky Star

    MEMBEKAL A4 (IK) A) Indah Kiat (IK) 1) IK A4 70g (450's)_rm8.50 2) IK A4 80g (450's)_rm9.50 3) IK A3 70g (450's)_rm19 4) IK A3 80g (450's)_rm22 5) IK A4 PLUS 70g (500's)_rm9.70 6) IK A4 PLUS 80g (500's)_rm10 7) IK B5 70g (900's) B) Lucky Star (LS) 1) LS A4 70g (440's) 2) LS A4 80g...
  15. Jeb

    To Sell Recycle paper

    salam warga CG, saya nak tnya kawasan area kajang/bangi yang beli kertas2,surat khabar dan plastik untuk recycle. kot2 ade warga CG yg tau mana tempat yg boleh beli barang2 seperti di atas.thanks in advance:D
  16. J

    Wanted Mencari pembekal kertas A4 80gsm

    salam warga CG... sy sedang mencari pembekal kertas A4 80gsm.. sape2 yg boleh bekalkan sila tgglkn company detail & add email..boleh sy enquiry quote..klau harga ok kita boleh deal... pertyaan sila email ke [email protected] call /0174816282
  17. punkjunk86

    Wanted Kertas A4 double A diperlukan 10,000 set [dah tutup]

    Salam semua CGrian sekalian, aku sedang mencari mana2 pembekal atau pemborong ke apa2 jer la yg boleh suply kepada kawan aku 10,000 set kertas duoble A. untuk harga sila PM aku atau just tulis dekat sini. untuk harga menarik aku akan amik oang tu sebagai suplyer.. bayaran cash.:)paid tq
  18. kerandaterbang

    Wanted Supplier stationery, A4 paper dan mesin fotostat

    salam semua ahli forum and guest... aku sekarang ni tengah cari supplier A4 paper, stationery dan mesin fotostat untuk kedai aku yang baru nak buka tu... so sapa sapa yang tau atau memang supplier sila contact saya secepat mungkin [email protected] aku sekarang ni kat area perak tq to...
  19. xaimisa

    Wanted Supplier untuk kertas a4 dan computer form

    mintak tolong sesiapa bagi harga yang terbaik untuk barang barang tersebut~
  20. king_diamond

    Wanted Supplier Kertas A4

    Saya ingin mecari pembekal kertas A4 Double A dan kertas Indah Kiat A4, ingin membeli dalam kuantiti yang banyak dan kontrak bulanan. Payment COD, ready stock. Sila hubungi saya 017-5650262 atau email LOC kepada [email protected]
Top
Log in Register