CG Sponsors




king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
Saya ingin mecari pembekal kertas A4 Double A dan kertas Indah Kiat A4, ingin membeli dalam kuantiti yang banyak dan kontrak bulanan.

Payment COD, ready stock.

Sila hubungi saya 017-5650262 atau email LOC kepada [email protected][/B]
 
Last edited:
Sponsored Post

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
sahabat, dah jumpa ke suppier A4? :)
 

honey_sapphire

Active Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
1,318
Reaction score
42
Points
35
Hmmm..kilang NTPM dekat jer nih...

ini mcm peluang baguz wat bisnesss...

biler nk paling cepat ?
 

wealthgainer

Legendary Member
Joined
May 20, 2007
Messages
13,976
Reaction score
42
Points
120
Banyak tu berapa byk..?? :D
Kene sebut detail qty..baru senang nak quote :D
 

shany

Active Member
Joined
Aug 5, 2008
Messages
1,750
Reaction score
5
Points
25
sjhtra..
sekadar ingin membantu.
Dh dpt ke supplier??
Area mana? klu area utara, sy blh bantu..
 
Last edited:

king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
belum lagi, buyer nk price per ream rm9 kebawah, kalau ada, satu kontena dia nak :D
 

Loan Blacklist

Fun Poster
Joined
Jul 15, 2008
Messages
915
Reaction score
3
Points
15
member aku ada....tapi bukan Double A atau Indah Kiat..Tapi rega memang murah n kualiti bagus...dari indonesia...Harga blh dapat dlm RM8 kebawah 80gm kalau orger banyak...

Nanti aku call ko bila dah confirm dgn member aku...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register