BTC USD 23,949.8 Gold USD 1,789.05
Time now: Jun 1, 12:00 AM

punkjunk86

Fun Poster
Messages
379
Joined
Mar 23, 2007
Messages
379
Reaction score
3
Points
15
Salam semua CGrian sekalian,
aku sedang mencari mana2 pembekal atau pemborong ke apa2 jer la yg boleh suply kepada kawan aku 10,000 set kertas duoble A. untuk harga sila PM aku atau just tulis dekat sini. untuk harga menarik aku akan amik oang tu sebagai suplyer..

bayaran cash.:)paid

tq
 
Last edited:
Sponsored Post

akuworld

Active Member
Messages
1,289
Joined
Feb 22, 2007
Messages
1,289
Reaction score
2
Points
25
company yg nak ni kat mana? kena sediakan pengangkutan sendiri ke?
 

mangkaq

Super Active Member
Messages
8,835
Joined
Mar 13, 2008
Messages
8,835
Reaction score
73
Points
75
Awards
1
Nak bukak kedai photostat k ni??
 

jutaONEfami

Elite Member, Well-Known Member
Messages
6,716
Paid Membership
Joined
May 13, 2006
Messages
6,716
Reaction score
48
Points
70
kalau boleh segera ek.sbb kawan aku tu nak buat menda tah..

kalau area JB boleh gak ejas ni..smp ke kedah jenuh nak byr transport ni..:D

p/s-warehouse aku kat ulu tiram jer
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register