BTC USD 24,382.7 Gold USD 1,790.48
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Supplier untuk kertas a4 dan computer form

xaimisa

Active Member
Messages
1,014
Joined
Sep 3, 2008
Messages
1,014
Reaction score
19
Points
25
mintak tolong sesiapa bagi harga yang terbaik untuk barang barang tersebut~
 
Sponsored Post

honey_sapphire

Active Member
Messages
1,318
Joined
Jul 10, 2008
Messages
1,318
Reaction score
42
Points
35
nak berape byk tu ?
(tgh pikir2 coz kilang kertas dekat je nih)
 

xaimisa

Active Member
Messages
1,014
Joined
Sep 3, 2008
Messages
1,014
Reaction score
19
Points
25
kalau bole indah kiat @ Double a

a3
a4 ( 70,75,80 )
a4 color paper

computer form

1ply
2ply
3ply

email kat aku harga paling best..

[email protected]

thanks bro bro sekalian~
 

roslinda

Active Member
Messages
1,873
Joined
Jun 4, 2006
Messages
1,873
Reaction score
10
Points
25
brapa yg u nak??? saya nak cuba2 tanya, klu tau bilangan yg u nak ok gak..
 

C_Kenek

Super Active Member
Messages
5,123
Joined
Feb 23, 2008
Messages
5,123
Reaction score
59
Points
70
tanya yg aku skali ada tak

Art Card 230gsm (size:12in x 18in)
Art Card 190gsm (size:12in x 18in)
Simili Paper 140gsm (size:12in x 18in)
 

kerandaterbang

Fun Poster
Messages
100
Joined
Dec 8, 2009
Messages
100
Reaction score
0
Points
10
ermmm.... nak tumpang lalu sikit yee...
sapa sapa tahu tak supplier A4 paper kat perak?
cadang nak ambik banyak untuk kedai aku....

email me [email protected]

thank
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register