BTC USD 24,339.9 Gold USD 1,788.81
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Pembekal A4 paper brand paper one atau lain2. (Double A TAK NAK )

captaintaufik

Fun Poster
Messages
174
Joined
Mar 6, 2008
Messages
174
Reaction score
0
Points
10
Salam warga CG.
kawan nk carik sape2 pembekal a4 paper 80 gsm brand keutamaan PAPER ONE.. kalu ade brand cam IK pon xpe.. tp tak nk double A.. boleh email kan or pm kawan harga n brape kuantiti yang leh supply.. :)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

gmsatria

Super Active Member
Messages
8,775
Joined
Sep 17, 2009
Messages
8,775
Reaction score
8
Points
65
nape xnak DOUBLE A tuan? Paper One lagi berkualiti ke?
 

drzairie

Active Member
Messages
2,097
Joined
Dec 18, 2007
Messages
2,097
Reaction score
9
Points
30
Kalau nak murah bangat kena order banyak bro. .Kalau takat 2,3 puloh rim buang karan jer. .He.he,bro bagitau berapa banyak nak. .Sehari. .Sebulan,setahun. .Baru kita bleh kira harga terbaik. .Tq
 

captaintaufik

Fun Poster
Messages
174
Joined
Mar 6, 2008
Messages
174
Reaction score
0
Points
10
Kalau nak murah bangat kena order banyak bro. .Kalau takat 2,3 puloh rim buang karan jer. .He.he,bro bagitau berapa banyak nak. .Sehari. .Sebulan,setahun. .Baru kita bleh kira harga terbaik. .Tq

ni nk banyak la...klu setakat 30 40 rim xde nye kawan letak kat CG ni...:)
 

krezyboy

Fun Poster
Messages
355
Joined
Jul 15, 2010
Messages
355
Reaction score
0
Points
10
bro duk area mne?? kalo duk kuantan mayb bule tra2 tnya suplier skol kawe dulu.. loni duk kg xpege dh kertas2 nih.. hehehe
 

Rishhana

Active Member
Messages
2,274
Joined
Feb 11, 2009
Messages
2,274
Reaction score
37
Points
30
berapa banyak nak pakai.
boleh saya usahakan.
sebab banyak kenalan saya dari supplier toner dan a4 paper.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register