alatulis

  1. theonesales

    To Sell Apacs Stencil Ink ( Black / Red ) - RM26.90 ( 100% Original Guarantee )

    Apacs Stencil Ink ( Black / Red ) - RM26.90 FREE SHIPPING MIN SPEND RM19 T&C APPLY
  2. shah_azli

    Wanted Nak Tempah Pre-sealed Plastic Envelope (mcm plastic poslaju)

    As salam warga CG aku tgh mencari sape2 yg bole bekalkn Pre-sealed Plastic Envelope macam plastic Poslaju tapi plastic tebal skit sesuai utk sealed kertas exam yg biasa kita tgk exam yg besar2 kan kertas tu disimpan dalam plastik yg digam..mcm tu la aku nak tempah kalo ada sape2 bole bekalkan...
  3. F

    Wanted Mencari Pembekal Alat Tulis

    Salam, Saya mencari pembekal utk memberi sebut harga bagi barangan berikut di sekitar Johor Bahru Sila emailkan sebut harga barangan berikut di [email protected] 1. Double Side Tissue Tape 1" - 160 Roll 2. OPP Tape 2" - 120 Roll 3. OPP Tape 1" - 300 Roll 4. Binding Tape 1" * * * *Blue - 50...
  4. ocean gurl80

    Wanted Supplier - Nak order pen dgn logo 2000 pcs

    salam saya tgh cari supplier yg blh bg harga dlm rm1 untuk pen biasa dgn logo dan tulisan company . quantity dlm 2000pcs harga dicari rm1 1 pcs kalau ada sesapa blh supply, pm saya saya kt pj tq
  5. tuksidang

    Wanted Mencari Supplier Barang-Barang Sekolah

    Saya akan mengadakan JUALAN KEMBALI KE SEKOLAH di premis saya di Seremban bermula pada 15/12/2010 - 15/1/2011. Jualan di buka setiap hari mulai jam 9pg - 9mlm. Supplier brg sekolah di perlukan segera. Term payment akan di utamakan. Saya akan sediakan satu canopy dan offer bin untuk kemudahan...
  6. kerandaterbang

    Wanted Supplier stationery, A4 paper dan mesin fotostat

    salam semua ahli forum and guest... aku sekarang ni tengah cari supplier A4 paper, stationery dan mesin fotostat untuk kedai aku yang baru nak buka tu... so sapa sapa yang tau atau memang supplier sila contact saya secepat mungkin [email protected] aku sekarang ni kat area perak tq to...
Top
Log in Register