Want To Buy Nak Tempah Pre-sealed Plastic Envelope (mcm plastic poslaju)

Recommended Brokers


Poll : CariGold new board 2019

  • Fonts terlampau besar, boleh kecilkan sedikit

    Votes: 24 22.4%
  • Warna terlampau terang

    Votes: 8 7.5%
  • Sidebar besar agak mengganggu

    Votes: 44 41.1%
  • Sangat berminat dengan theme baru ini

    Votes: 29 27.1%
  • Serius, tak minat langsung

    Votes: 34 31.8%

Latest Threads

shah_azli

Active+ Member
Verified
Joined
Aug 29, 2007
Messages
3,045
Reaction score
34
Points
0
Location
Pasir Gudang - JB - Melaka - CG
As salam warga CG
aku tgh mencari sape2 yg bole bekalkn Pre-sealed Plastic Envelope
macam plastic Poslaju
tapi plastic tebal skit
sesuai utk sealed kertas exam
yg biasa kita tgk exam yg besar2 kan kertas tu disimpan dalam plastik yg digam..mcm tu la aku nak tempah
kalo ada sape2 bole bekalkan tlg PM aku..urgent
x kesah area mn asal boleh courier & jujur..

kuantiti 3000pcs
siap printing logo
saiz lbh besar skit dr A4 (sbb kertas exam saiz A4)


sample lbh kurang mcm ni..



:)cgrock:)cgrock:)paid:)paid:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

H-S

Active+ Member
Joined
May 16, 2010
Messages
4,141
Reaction score
75
Points
48
pos laju bukan ade bg free ke
 

redtea

Active Member
Joined
Sep 2, 2007
Messages
1,269
Reaction score
15
Points
0
kat cg ni pun ramai yg jual plastik gituk, cuba la carik kat section classified atau pun try FB MRL enterprise..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register